od pavelpilecky příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Zdravim, predevcirem mi O2 aktivovali VDSLko s rychlosti 25 Mbps. Mame doma tri pocitace + pripojenou TV. Problem je ten, ze na dvou pocitacich jede vse nadherne, rychle, televize take v poradku, jen s mym je problem. Kdyz si delam testy rychlosti, na mem PC to nikdo nevytahne vice nez 1 Mbps, zatimco na tech dvou kolem 18.. Neni to kabelem - zkousel jsem na svuj kabel pripojit jiny pocitac a jelo to opet v poradku, proto soudim, ze chyba je na mem PC. Sitova karta to take neni - zkousel jsem pripojit jinou a problem byl stejny. Bude to tedy patrne chyba SW. Zkousel jsem odinstalovat AV a Firewall ale take nic. Nemate nikdo nejakou radu, poznamku nebo zkusenost, ktera by mi zde pomohla? Diky Pavel |
---|---|
od jezecek příspěvků: 3 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 1 | Tezko rict takhle na dalku bez dalsich informaci, ale zkousel jste SG TCP Optimizer (http://www.speedguide.net/downloads.php)? Nekdy se Windowsum do broadbandu bez par tweaku proste nechce, zvlast pomalu ale jiste zastaravajicim XPckum, je treba jim trochu pomoct. |
---|---|