od adam moderátor | Dnes jsem provedl update: - převod webu pod utf-8 z prehistorické windows-1250 - sjednocení všech mobilních připojení pod jeden typ připojení - pár updatů ve fóru (lepší sledování témat, nepřečtených reakcí, upozornění v liště na nové reakce během 10ti sekund) - pár úprav v profilu poskytovatele připojení, další budou následovat Připravujeme pro Vás: - hodnocení poskytovatelů připojení, diskuze je na to neefektivní - tester ve flashi, prozatím se odlaďuje |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 1 | kdyz se klikne na nejakou dikuzi, tak nejdou nalevo videt aktualni diskuze :) |
---|---|
od adam moderátor | Ok, dam zpet, chtel jsem to trosku procistit a odmazat nepotrebne :) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | no to si myslim ze tam neprekazelo :) kazdopadne, je to celkem prijemna zmena, ale trosku mi nesedi barvy (ale to je asi spis o zvyku) |
---|---|
od adam moderátor | Barvy zkusim jest enejak odladit, nicmene ty nove reakce jsou proste zlute aby to bylo videt :) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Co takhle zkusit zmenit barvu jen toho sloupce s datem a jmenem :) a treba k tomu pripsat neco jako novy komentar. Je to jen navrh, me osobne ta oranzova celkem vadi. |
---|---|
od psp822 příspěvků: 396 IP: (zobrazit) | Spíš bych poprosil odkaz na tu betaverzi měření v tom flashi je to vlasntí výroba nebo koupený z ookla? I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png |
---|---|
od adam moderátor | O merak ookla nemam opravdu zajem :) Takze vlastni vyroba. |
---|---|
od adam moderátor | No dal jsem tam zelenou :) jen do leveho sloupecku. Melo by to byt vyrazne aby clovek na prvni pohled vedel jake reakce jsou nove, po dalsim nacteni uz ty prectene budou vypadat normalne. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | to se mi libi vic :) je to hodne vyrazny, ale neni to v textu, tak to neni ani rusivyt :) ale jeste vyresit ten levy bok (modry se sloupcem test pripojeni, diskuzni forum, statistika,... a ruzovy v sekci pro regitrovane). ale jinak je to jednoduchy a libi se mi to :) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | jo a kdyz se jde do fora, tak by mohl rovnou jit na posledni stranku, nebo aby to slo prepnout v profilu :) |
---|---|
od adam moderátor | No od toho je to co je napsáno v napovede, kterou si kazdy musi vypnout. Tj idealne po precteni. Kdyz se u jiz prectenych temat klikne na http://rychlost.cz/_data/img/funreadarr2.gif tak se clovek dostane hned na neprectenou reakci Bohuzel ale konverze nevysla idealne, takze temat ctenych pred konverzi to tak neni. |
---|---|
od adam moderátor | Co myslíte? Když "zmoderuju" reakci co s ní? a) smazat komplet b) vymazat text, vložit tam jen info, že tato reakce byla smazána z důvodu nevhodného obsahu případně nějaké c)? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | zalezi podle duvodu. jestli je to spam, tak smazat komplet, jestli vulgarni prispevek, tak tam hodit info a jinak to editovat :) |
---|---|
od adam moderátor | Přidáno hodnocení poskytovatelů připojení. Prozatím označeno jako v testovaní, ale funkční. - odkaz přimo v záložce infostránky poskytovatele připojení - odkaz v tabulce výsledku testu |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.