od al-bundy příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Prechazim z ADSL na VDSL. Muzete mi prosim doporucit nejaky modem s 4x ethernetem a 802.11n, ktery by nemel problemy pri komunikaci s Apple produkty pri zapnute WAP2 (tento problem jsem mel nap. s ADSL modemem od Zyxelu)? Premyslel jsem o Comtrend VR-3026e, ale ten je udajne dost nespolehlivy. Diky |
---|---|
od marbau příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Comtrend VR-3026e nebrat moje zkušenost je taková ža na WIFI je 50% ztráta rychlosti a síla signálu modemu je ubohá,signál dostanu max přez dvě zdi na vzdálenost asi 10m,přez tři zdi už ne. |
---|---|
od ripper6 příspěvků: 64 IP: (zobrazit) | Koukam moznosti jsou asi tak tyhle: VDSL2/ADSL2+ modem ZyXEL P-870HN-53b - (714czk GTS Novera) Huawei EchoLife HG622u Ja sam prave netusim jakej je z nich nejlepsi ale typnul bych ze ten Zyxel. |
---|---|
od kapt-ditrich příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | zdravim, zdi jsou nepritelem jakehokoli wifi pripojeni,nema to se znackou nic spolecneho,obzvlast,kdyz signal neprotina zed pod uhlem 90stupnu,ale jde zdi sikmo.z praxe je nejlepsim resenim vrtacka a kabel lan,nejsou ztraty.pokud toto nelze pak mezi zdi umistit dalsi apecko nebo router. preji pekny den.mirek |
---|---|