Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Olomouc-Lazce jakékoliv připojení se slušnou rychlostí (16mp a více)

Olomouc-Lazce jakékoliv připojení se slušnou rychlostí (16mp a více)

Olomouc-Lazce jakékoliv připojení se slušnou rychlostí (16mp a více)

Doporučení připojeni v .......
od childofinsantity
IP: (zobrazit)

Bydlím v Olomouci, Lazce, Hanušova 9.

Už dlouho se rozčiluji s O2 nad jejich ADSL, které je pomalé, padá, při uploadu se zablokuje celá linka apod.

Ať hledám jak hledám, nikde nevidím žádnou jinou možnost slušného připojení v mé lokalitě. Bydlím v rodinném domě.

Můžete mi doporučit nějaké připojení?
Děkuji
Jakubec

od rols

:14.09.2011 13:43Bydlím v Olomouci, Lazce, Hanušova 9.

Můžete mi doporučit nějaké připojení?

zkus se poptat zde

http://forum.optinet.cz/viewforum.php?f=2

od jaroslav-k

Pokud mohu doporučit tam zkus Optinet, já jsem k němu přešel od slavné a posrané Rio média a jsem maximálně spokojený. Mám jej půl roku a za tu dobu nebyl ani jeden výpadek a stabilita je více než 94%. Ochota pracovníků byla skvělá, technici při zapojení naprosto profi a jede mi to kolem 45 MB a to mám službu která má být 25 MB. Fofrnet není špatný, ale tam by mohl mít někde blízko optiku. Ta jim běží taky skvěle !!!! Viděl jsem to u švagra a tam mu to běželo jako vítr, i televize byla super.

Jinak Rio media je nejhorší co můžeš vzít...já to měl asi dva měsíce a za tu dobu jsem měl 18 výpadků déle než 1 hod., obludný ping, technická podpora hrůza a děs a hlavně jsem měl takové zmatky s vyúčtováním...jsou to prachsprostí podvodníci a hajzlové, hlavně jejich přístup k zákazníkovi je hrůza. Je tě lapí tak Tě drží aby jsi jim platil. Jsou to neskuteční arogantní hajzlové. Stačí když si projedeš net a tam uvidíš tu hrůzu co o nich každý píše v diskusích. Já se jich zbavil hned za půl roku. Slíbí ti rychlost, ale nedostaneš se ani na půl a pak ti pošlou do SIPA dvakrát jednu částku, prostě firma bordelu a neschopná poskytnout zákazníkovi kvalitní servis.

od childofinsantity

jaroslav-k:27.09.2011 16:29Pokud mohu doporučit tam zkus Optinet, já jsem k němu přešel od slavné a posrané Rio média a jsem maximálně spokojený. Mám jej půl roku a za tu dobu nebyl ani jeden výpadek a stabilita je více než 94%. Ochota pracovníků byla skvělá, technici při zapojení naprosto profi a jede mi to kolem 45 MB a to mám službu která má být 25 MB. Fofrnet není špatný, ale tam by mohl mít někde blízko optiku. Ta jim běží taky skvěle !!!! Viděl jsem to u švagra a tam mu to běželo jako vítr, i televize byla super.

Jinak Rio media je nejhorší co můžeš vzít...já to měl asi dva měsíce a za tu dobu jsem měl 18 výpadků déle než 1 hod., obludný ping, technická podpora hrůza a děs a hlavně jsem měl takové zmatky s vyúčtováním...jsou to prachsprostí podvodníci a hajzlové, hlavně jejich přístup k zákazníkovi je hrůza. Je tě lapí tak Tě drží aby jsi jim platil. Jsou to neskuteční arogantní hajzlové. Stačí když si projedeš net a tam uvidíš tu hrůzu co o nich každý píše v diskusích. Já se jich zbavil hned za půl roku. Slíbí ti rychlost, ale nedostaneš se ani na půl a pak ti pošlou do SIPA dvakrát jednu částku, prostě firma bordelu a neschopná poskytnout zákazníkovi kvalitní servis.

Ale já bydlím v rodinném domku, pochybuji, že mi někdo rozkope silnici a přivede ke dveřím optiku. A ta jejich bezdrátová síť je zoufalá (4mb). No asi budu muset počkat, jestli se O2 někdy odhodlá posunout ústřednu o něco blíž