od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | canopy jede i na 3.5 ghz a ta uz projde skrz par stromu (ne na velke vzdalenosti), zalezi kolik stromu je na prekazku,ale 2 stromy tomu nevadi. |
---|---|
od violik příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | No já si myslím, že realizace je taková: Ulice Dlouhá je na kopci 1.půlka vsi vidí na vysílače. Já jsem v té příšerné dolní půlce a od toho člověka, co má anténu z viditelného signálu se k nám přenese optikou jeho signál. Tak jsem tomu rozuměla aspoň u toho včerejšího hovoru s Eurosignálem. |
---|---|
od fispol příspěvků: 18 IP: (zobrazit) | Dovolím si nesouhlasit. Canopy PTP řady 500 mám nasazeny na dvou místech, jednu na 15,2km mírně přes kopec, dává plných 290Mbit, druhou na 8km přes les a dává plných 60Mbit. Tahle technologie prostě funguje a z hlediska bezdrátu na nepřímou viditelnost je to jediná technologie, která to opravdu spolehlivě umí. Tohle má Motorola skutečně vychytané díky právě Multi-Beamu, který si to částečně střílí odrazem. |
---|---|
od violik příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | Já nemohu stále najít konkrétního poskytovatele této techniky ? |
---|---|
od fispol příspěvků: 18 IP: (zobrazit) | Například: http://wifi.aspa.cz/5400-bh-bundle-ofdm-back-haul-30-mbps-integrated-z44226/ |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | ona nemysli prodejce techniky, ale providera.... |
---|---|
od fispol příspěvků: 18 IP: (zobrazit) | rnTo mi nějak nedocvaklo. Je fakt, že těchto spojů moc providerů nepoužívá a lokalitu Prahy a okolí neznám. Vím, že tyto spoje používá jedna společnost. Zkuste jejich hotline 777 000 219.Třeba se přes ně dopátráte někoho dalšího, nebo třeba přímo oni..... |
---|---|
od violik příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | Díky všem za účast. Bohužel zmíněná firma (telefon) se zabývá Kolínem a okolí. Nic méně dotaz jsem tam napsala. Škoda, že nejde nějak oklikou vyjistit těch pitomých 200 metrů kabelu od rozvodny k ADSL. Nemusela bych už 4 roky vymýšlet a hledat takové Harakiri. Ten sever Prahy je rovinatý a mají tam CDMA rev 0 i A a dokonce Canopy a na jihu, kde jsou lesy a kopce je samý WIFI. Je to na hlavu. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | Ono ve vasem pripade neni moc co resit. Budto se pripichnout k jinemu klientu na ktereho vidite a ktery ma net a je ochoten ho s vami sdilet, nebo najit providera co k vam net nejak dotahne. Silenosti jako Canopy a podobny veci puste z hlavy. Urcite nedate 50tis. Kc aby vam sel net. Doporucuju se poptat v okoli a dotahnout net od jineho klienta az uz je pripojen jakkoliv. A nebo doufat ve zlepseni pokryti stavajicich provideru co tam mate (vcetne mobilnich). |
---|---|