Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od warman
IP: (zobrazit)

jakuub:02.07.2011 19:19Dobry den,

pokud radite realizovat bezdratovy spoj v 5 GHz skrze prekazku, bezte radeji kricet jinam. Neco takoveho neni mozne a ani motorola Vas nezachrani. Neverte katalogum!

canopy jede i na 3.5 ghz a ta uz projde skrz par stromu (ne na velke vzdalenosti), zalezi kolik stromu je na prekazku,ale 2 stromy tomu nevadi.

od violik

jakuub:02.07.2011 19:19Dobry den,

pokud radite realizovat bezdratovy spoj v 5 GHz skrze prekazku, bezte radeji kricet jinam. Neco takoveho neni mozne a ani motorola Vas nezachrani. Neverte katalogum!

No já si myslím, že realizace je taková: Ulice Dlouhá je na kopci 1.půlka vsi vidí na vysílače. Já jsem v té příšerné dolní půlce a od toho člověka, co má anténu z viditelného signálu se k nám přenese optikou jeho signál. Tak jsem tomu rozuměla aspoň u toho včerejšího hovoru s Eurosignálem.

od fispol

warman:02.07.2011 19:36canopy jede i na 3.5 ghz a ta uz projde skrz par stromu (ne na velke vzdalenosti), zalezi kolik stromu je na prekazku,ale 2 stromy tomu nevadi.

Dovolím si nesouhlasit. Canopy PTP řady 500 mám nasazeny na dvou místech, jednu na 15,2km mírně přes kopec, dává plných 290Mbit, druhou na 8km přes les a dává plných 60Mbit. Tahle technologie prostě funguje a z hlediska bezdrátu na nepřímou viditelnost je to jediná technologie, která to opravdu spolehlivě umí. Tohle má Motorola skutečně vychytané díky právě Multi-Beamu, který si to částečně střílí odrazem.

od violik

fispol:03.07.2011 12:08Dovolím si nesouhlasit. Canopy PTP řady 500 mám nasazeny na dvou místech, jednu na 15,2km mírně přes kopec, dává plných 290Mbit, druhou na 8km přes les a dává plných 60Mbit. Tahle technologie prostě funguje a z hlediska bezdrátu na nepřímou viditelnost je to jediná technologie, která to opravdu spolehlivě umí. Tohle má Motorola skutečně vychytané díky právě Multi-Beamu, který si to částečně střílí odrazem.

Já nemohu stále najít konkrétního poskytovatele této techniky ?

od fispol

violik:03.07.2011 14:03Já nemohu stále najít konkrétního poskytovatele této techniky ?

Například:

http://wifi.aspa.cz/5400-bh-bundle-ofdm-back-haul-30-mbps-integrated-z44226/

od warman

fispol:03.07.2011 16:12Například:

http://wifi.aspa.cz/5400-bh-bundle-ofdm-back-haul-30-mbps-integrated-z44226/

ona nemysli prodejce techniky, ale providera....

od fispol

warman:03.07.2011 16:44ona nemysli prodejce techniky, ale providera....
rnTo mi nějak nedocvaklo. Je fakt, že těchto spojů moc providerů nepoužívá a lokalitu Prahy a okolí neznám. Vím, že tyto spoje používá jedna společnost. Zkuste jejich hotline 777 000 219.Třeba se přes ně dopátráte někoho dalšího, nebo třeba přímo oni.....

od violik

fispol:03.07.2011 18:03rnTo mi nějak nedocvaklo. Je fakt, že těchto spojů moc providerů nepoužívá a lokalitu Prahy a okolí neznám. Vím, že tyto spoje používá jedna společnost. Zkuste jejich hotline 777 000 219.Třeba se přes ně dopátráte někoho dalšího, nebo třeba přímo oni.....

Díky všem za účast. Bohužel zmíněná firma (telefon) se zabývá Kolínem a okolí. Nic méně dotaz jsem tam napsala. Škoda, že nejde nějak oklikou vyjistit těch pitomých 200 metrů kabelu od rozvodny k ADSL. Nemusela bych už 4 roky vymýšlet a hledat takové Harakiri. Ten sever Prahy je rovinatý a mají tam CDMA rev 0 i A a dokonce Canopy a na jihu, kde jsou lesy a kopce je samý WIFI. Je to na hlavu.

od tomasek1234

Ono ve vasem pripade neni moc co resit. Budto se pripichnout k jinemu klientu na ktereho vidite a ktery ma net a je ochoten ho s vami sdilet, nebo najit providera co k vam net nejak dotahne. Silenosti jako Canopy a podobny veci puste z hlavy. Urcite nedate 50tis. Kc aby vam sel net. Doporucuju se poptat v okoli a dotahnout net od jineho klienta az uz je pripojen jakkoliv. A nebo doufat ve zlepseni pokryti stavajicich provideru co tam mate (vcetne mobilnich).

Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.