Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Doporučení připojení - Kolín

Doporučení připojení - Kolín

Doporučení připojení - Kolín

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od jameson45
IP: (zobrazit)

Ahoj všem,

budu si teď zřizovat nové připojení k internetu.

V domě je dostupné UPC a samozdřejmě i O2. U O2 jsem se ptal, jaká by byla max. rychlost na mé přípojce a je to 12Mbit/512kbit, jsem prý cca 200m od ústředny. Ale s kyslíkem moc nepočítám, když tak pročítám diskuze a čtu, jak jsou s ním lidi nespokojení.

Takže jedině pro mě připadá momentálně v úvahu UPC.

Nebo mi někdo doporučíte nějaké jiné, kvalitní připojení v Kolíně ? Nechci do toho vrážet více jak 500,-kč/měs .

Příp. jaké máte zkušenosti v Kolíně s UPC nebo O2 ?

Díky moc za radu.

od tomasek1234

Pokud neni v dosahu optika a nepotrebujes moc uploadu je UPC relativne slusna volba. Ted maji akci pul roku za polovinu. WiFi providery najdes na internetprovsechny cz je mozne ze tam uz treba nekdo natahnul optiku to poznas az prolezes jednotlive ISP kde maji jake pokryti.

od jameson45

Tomasek1234:31.12.2010 11:14Pokud neni v dosahu optika a nepotrebujes moc uploadu je UPC relativne slusna volba. Ted maji akci pul roku za polovinu. WiFi providery najdes na internetprovsechny cz je mozne ze tam uz treba nekdo natahnul optiku to poznas az prolezes jednotlive ISP kde maji jake pokryti.

Bohužel, optika zde dostupná není :( . Půjdu tedy asi k UPC, ale pokud někdo máte zkušenost s některým z Kolínských ISP a jste spokojeni, budu rád, když mi pošlete tip :) . Případně, nějaké zkušenosti s O2 v Kolíně, má někdo ?

od jameson45

Opravdu nikdo nemá žádnou zkušenost s nějakým Kolínským ISP ?

od warman

jameson45:31.12.2010 12:55Bohužel, optika zde dostupná není :( . Půjdu tedy asi k UPC, ale pokud někdo máte zkušenost s některým z Kolínských ISP a jste spokojeni, budu rád, když mi pošlete tip :) . Případně, nějaké zkušenosti s O2 v Kolíně, má někdo ?

vyber UPC ;) wifi ani nic podobnyho podle me v koline nema cenu zarizovat... Krom toho UPC tahne do baraku optiku a pak to de po koaxu, cenove jsou taky rozumni, spis si zjisti reference u tebe v koline na UPC, ja v Brne jsem spokojenej, ale brno neni kolin

od jameson45

warman:08.01.2011 13:36vyber UPC ;) wifi ani nic podobnyho podle me v koline nema cenu zarizovat... Krom toho UPC tahne do baraku optiku a pak to de po koaxu, cenove jsou taky rozumni, spis si zjisti reference u tebe v koline na UPC, ja v Brne jsem spokojenej, ale brno neni kolin

Na UPC jsem slyšel jen chválu, asi tedy do něj půjdu.

Takže UPC táhne do domu optiku a tu poté rozvádí přes koax, ikdyž jsou zde dostupné jen rychlosti 10 a 25, já myslel, že přes optiku se tahají až rychlosti 50 a 100 ? Sry, v tomhle se nevyznám :) .

od warman

jameson45:08.01.2011 14:04Na UPC jsem slyšel jen chválu, asi tedy do něj půjdu.

Takže UPC táhne do domu optiku a tu poté rozvádí přes koax, ikdyž jsou zde dostupné jen rychlosti 10 a 25, já myslel, že přes optiku se tahají až rychlosti 50 a 100 ? Sry, v tomhle se nevyznám :) .

optika az do baraku, podobna debata tu jiz probihala dokonce :) http://rychlost.cz/forum/tema/2050/

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.