Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení ADSL zvětšování kapacity sítě..?

ADSL zvětšování kapacity sítě..?

ADSL zvětšování kapacity sítě..?

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

Zdravím, můžu se optat.. neví tu někdo jak dlho trvá zvětšení kapacity sítě..? nebaví mě čekat už.. nejdřív mi 2 roky dělaj telefoní kabel.. pak když mi to udělaj.. hurá zavolám jim.. a obědnávka stornovaná.. tak jsem si udělal novou obědnávku.. a už měsíc mi říkaj že zvětšují kapacitu zdejší sítě na obci.. tak se chci zeptat, jak dlho to tak může trvat zvětšení kapacity sítě..? Děkuji za odpověď..

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Obavam se, ze nic takovy se nedela, mozna tak vymena kabelu a to bych chtel moc videt jak vam na vesnici rozkopou vsechno vedeni a budou vam to tam menit. Nejaky solidni wifi tam nemate? Lepsi nez praseci ADSL.

 
od trandak
příspěvků: 2
IP: (zobrazit)

Napiš odkud jsi a třeba ti poradíme něco slušného.

 
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

Bydlim v obci Skočice, Strakonicko..

Já používám internet hlavně na hraní Counter-Strike a musím uznat že tato hra je hodně háklivá na nestabilní připojení.. momentálně mám wifi 2.4 GHz co tu poskytuje jeden chlap z hájovny.. přes den jde tak 8MB v noci 14MB když nikdo nic s netem nedělá pingy jsou tak 6.. prostě paráda.. ale jak někdo jde na internet.. pustí stahování.. youtube či něco takového hned to jde do píči.. takže jednoduše řečeno přes den si málo kdy zahraju.. proto chci ADSL protože je to stabilní připojení.. :) jinak ve vsi očem ještě vím je wifi od starnetu tje vše

 
od anders
příspěvků: 414
IP: (zobrazit)

ADSL je možná stabilní co do rychlosti,ale ostatní parametry mají někdy ke stabilitě a kvalitě dost daleko...

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Staci upozornit toho providera at to nejak osetri. Kdyz to vidim tak uz tvejch silenejch 14Mbitu na 2.4Ghz jsou dost hovadina. Jestli ma tohle nastaveny kazdej ani se nedivim. Takze nastavit vsem rozumnej shaper, QoS, apod.. Pak ti ani ve spicce ping nebude litat buhvikam.

u ADSL si moc na nejakou stabilitu asi hrat nemuzes. 10ms pingy tam nejsou a spicka je tam taky. A hrat CS s pingem vetsim nez 30ms to bych si vypichnul oci.

 
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

Tomasek1234:26.08.2010 17:21Staci upozornit toho providera at to nejak osetri. Kdyz to vidim tak uz tvejch silenejch 14Mbitu na 2.4Ghz jsou dost hovadina. Jestli ma tohle nastaveny kazdej ani se nedivim. Takze nastavit vsem rozumnej shaper, QoS, apod.. Pak ti ani ve spicce ping nebude litat buhvikam.

u ADSL si moc na nejakou stabilitu asi hrat nemuzes. 10ms pingy tam nejsou a spicka je tam taky. A hrat CS s pingem vetsim nez 30ms to bych si vypichnul oci.

opravdu mi tak ta wifi jde občas když něco stahuju tak mi to jede až 2300kb/s .. jinak kámoš na ADSL s pingem 50.. a střílí mu to lép jak mě když večer mam ping 8.. a co se týče mojeho providera když mu řeknu tak se mi akorát vysměje a vysere se na mě.. sitm že mi řekne, jedinej kdo si stěžuju jsem já.. že co bych od wifi chtěl..

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Kamos lip hraje mozna urcite mu to lip nestrili to je nesmysl. Ja bych s pingem 50 na CS ani nelez.

 
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

Tomasek1234:26.08.2010 20:54Kamos lip hraje mozna urcite mu to lip nestrili to je nesmysl. Ja bych s pingem 50 na CS ani nelez.

v CSku jde jen oto mít stabilní ping.. Ty co znám a maj ADSL se jim ten ping hýbe v rozmezý +-2 .. např 21-23 .. a když vystřílí celí zásobník na jednou tak maj menší rozptil než já.. i přes to že já mám menší ping

Hraju to 5 let na wifi takže už otom něco vim.. když jsem měl kompa u kámoše a hrál jsem s ADSL tak to byl sakra rozdíl

proto chci ADSL který mi o2 nebyla schopna ještě poskytnout

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Ja mam na wifi ping 5ms. :) A nikdy v zivote bych nesel do ADSL. To pro me neni pripojeni hodne roku 2010 Ale starej nepuzitelnej prezitek s prasecim uploadem.

 
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

Tomasek1234:27.08.2010 14:09Ja mam na wifi ping 5ms. :) A nikdy v zivote bych nesel do ADSL. To pro me neni pripojeni hodne roku 2010 Ale starej nepuzitelnej prezitek s prasecim uploadem.

jn upload je tam sakra mizerný... ale určitě na hraní budu spokojenější než s wifi.. ale stahování budu mít o polovinu pomalejší.. (ale to mě tolik trápit nebude když budu stahovat an dobrou noc) dejme tomu že mám obědnaný 8Mb.. a od ústředny jsem cca 200metrů.. takže tich 6,5MB by mi moho jít :[

 
od harx71
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

kaufly:27.08.2010 01:31v CSku jde jen oto mít stabilní ping.. Ty co znám a maj ADSL se jim ten ping hýbe v rozmezý +-2 .. např 21-23 .. a když vystřílí celí zásobník na jednou tak maj menší rozptil než já.. i přes to že já mám menší ping

Hraju to 5 let na wifi takže už otom něco vim.. když jsem měl kompa u kámoše a hrál jsem s ADSL tak to byl sakra rozdíl

proto chci ADSL který mi o2 nebyla schopna ještě poskytnout

Jasny muzes mit ping 5-15 ms , ale taky PACKET LOSS -ztratu paketu (5ms,6ms,5ms,5ms, --,--,5ms, 6ms)wi-fi je nestabilni dobry akorat na sosani a net , ale na hrani je uz z principu lepsi ADSL .

Zkus to zmerit timhle:

http://www.jcbf.hyperlink.cz/view.php?cisloclanku=2008012101

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Leda velky kulovy. Tohle si myslej jen troubove. Jasne wifi na 2.4Ghz nekde v prdelakove to asi ano to mas pravdu. Normalni moderni wifi uz je o svetelny rok dal nez nejaky ADSL. Wifi v sitich hkfree nebo pilsfree se s tym prasecim ADSL nedaji vubec srovnavat. A paclet loss? Dneska na 5Ghz nebo v Nku? Neblazni.

 
od kaufly
příspěvků: 53
IP: (zobrazit)

je možný že o2 se na mě vyserou jako že se jim nevyplatím?

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Samozrejme. Si vem kolik bys jim rocne dal a kolik by je stalo rozchozeni linky. JA bych se na tebe vis co... Kvuli tvejm peti stovkam za mesic.

 
Strana:1 2 3

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.