od stepi15 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den hledám připojení které by se hodilo pro časté stahování.rnTakže bez FUP a s co nejmenší agregaci nejspíšernPro Svitavy adresa Felberova 13.rnTaké mě záleží na stabilitě připojení a ceněrnnějaký 4 nebo 8 mb/s nejspíšernrnEdit: Momentálně mám Fortechrn2.048 Kbps / 512 Kbps 30 GB 399 Kč bez DPHrna bez fup nabízí jen rn2.048 Kbps / 512 Kbps bez limitu 555 Kč bez DPHrnhttp://www.bezdrat.net/cenik/wadsl6g/od-2009-09-01.html |
---|---|
od drakulak3 příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | :D Na fotech se vy… je sice stabilní, servis je výborný, ale jinak je předražený,pomalý,a pořad s tím trapným FUP . Dej si O2 .(Nejlepší by bylo UPC ,ale to ve Svitavách není.) |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | O2 by sice možná tyto požadavky splňoval,bohužel má už delší dobu problémy a ty se jaksi pozvolna stávají běžnou součástí služby,takže nějakou super stabilitu rozhodně nelze čekat,spíše lagy a problémy s některými servery.Navíc tam je agregace 1:50... |
---|---|
od drakulak3 příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Já hraju battlefield bad company 2 (jedna z nejnáročnějších her na internet vůbec) a běží mi zcela plynule (bez lagů) ,pokud přetrpíte 4 výpadky do měsíce, je to ta nejlepší volba. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Nutno dodat že jak kde a jak kdy. Znám lidi na O2 ADSL kterým se o hlášce "Při pokusu kontaktovat server xyz.com vypršel časový limit" už i v noci zdá... |
---|---|
od drakulak3 příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | to může být způsobeno i prohlížečem |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | ne nemůže, vždy je to chyba internetu.Že prohlížeč nezjistí IP adresu v nastaveným limitu není chyba porhlížeče, ale internetu ;) |
---|---|
od drakulak3 příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Takhle až na ty výpadky jsem s O2 spokojen. Kdo chce, může zůstat u fortechu bránit mu nebudu, ale z vlastní zkušenosti vím, že je lepší mít internet, který jede rychle a občas pozlobí něž mít super stabilní internet který má problém načíst video. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | On samozřejmě nikdo nikomu nebrání (ani nemůže) dát si O2. Určitě je to lepší než nějaký wifi amatér,ale počítejte s tím že si taky zanadáváte,až budou mít jejich DNS zase "své dny",viz http://www. dsl .cz /diskuze/3-technicke-otazky/216511-stabilita-dns-serveru-o2 (dodnes zcela nevyřešeno). Je zajímavé jak se tato firma hystericky brání sebemenší kritice...;-) |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | nepochopim proc nekdo v dnesni dobe jeste aplikuje FUP...si neumi nastavit vlastni sit bo co :o) radeji mensi maximum ale no FUP !rnrnjinak na stahovani doporucuji O2 adsl...prozatim z meho okoli velmi pozitivni zkusenosti,pokud jses blizko ustredne...prenos pres 1TB mesicne no problem... |
---|---|