od jakubkk příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | zdravim, bydlim v obci rackova nedaleko od zlina.. jsem pripojeny na 2,4ghz wifi, http://rychlost.cz/rh/20100160862-03b27edae6.html zde nejaky obrazek o internetu, stabilita, rychlost, ping je opravdu velice kolisava.. o rychlost mi ani tak nejde, ale chtel bych lepsi ping, protoze hraji hodne fps hry a ten ping tam je hodne znat.. takze se chci zeptat jestli by bylo vhodne si poridit internet od avonetu-mojewifi.. jestli by ten ping byl lepsi nez mam ted [raab.cz] diky |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | 2,4ghz uz je docela presyceny, jesli bys presel na 5ghz, tak by sis teoreticky mel pomoct, ale jestli prejde k avonetu na 2,4GHZ tak pocitej s tim ze si nejspis nepomuzes |
---|---|
od prvt příspěvků: 12 IP: (zobrazit) | ASi tak nejak ta 2,4GHz sit uz neni ono.....byva to hodne rusene.. |
---|---|
od pavelvyk příspěvků: 9 IP: (zobrazit) | Ahoj jestli potřebuješ lepší ping ( na hry třeba CS ) tak doporučuji pevnej net (O2) a ne wifi písni a kouknem na to |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Uf, O2 a ping na hry?! To snad nemyslíte vážně! Každé solidnější wifi je na tom líp,to přece všichni víme! Pak je ta reklama holt potřeba..;-) |
---|---|
od pavelvyk příspěvků: 9 IP: (zobrazit) | wifi a super hm. To je novinka asi umite poručit větru a dešti |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Jesli je v okolo 50 wifi siti, tak muze byt jak chces solidnejsi wifi a stejne ti to nepovali, nebot se o jedno pasmo deli cca 10 siti (pasma se prekryvaji). ja jenom na 2,4 GHZ tady v brne mam nejakych 15 wifi siti a to envytahuju antenu z okna a s antenou se ziskem 3dB. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | No v těchto podmínkách se stane že to nejede 100%,ale O2 adsl je pověstné trvale "rekordními" pingy,lagy a symptomy brutálního přetížení vůbec (což je troufám si říct horší než občasné zakolísání wifi,a přesto se to evidentně moc neřeší),proto mi přijde úsměvné doporučovat to na online hraní... |
---|---|
od pavelvyk příspěvků: 9 IP: (zobrazit) | Asi jste jedinej kdo si to myslí,znám hodně lidi co jsou z O2 spokojeni :) a hrají hry uplně v pohodě ADSL má i jiné výhody ale to je jiná věc kadžej podle svého gusta :) já osobně wifi ee. Mám se rád a nechci přijít nějakým hekrem o peníze xD |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Přesně tak :) ja teda mam UPC ale jinak se vším souhlasím... Sám jsem třeba takto zjistil (zkoušeli sme s kámošem) heslo na web jednoho borce-jen kvůli tomu že se přes wifi přihlásil na ftp. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Tak to asi máte mylné informace. Proti adsl nic nemám,jen mi je známa často tristní úroveň sítě O2,toť vše. A mimochodem,za NATem řekněme krajského ISP (který asi fakt poroučí větru dešti - za jakéhokoli počasí pingy pod 20 ms na Seznam a pokles rychlosti o 1 mbit znamená hw závadu) asi těžko přijdu o peníze!;-) |
---|---|
od pavelvyk příspěvků: 9 IP: (zobrazit) | ja to myslel s těmi penězi trošku jinak wifi je sit veřejná a da se tam nabourat a jestli používate internet banku muže se stát že na kontě jednou nic nebude :) |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Já jsem to takto pochopil,jen jsem se asi špatně vyjádřil. Ono se může stát spousta věcí a někdy je lepší místo nahánění důvěřivých oveček na ulici bububu argumenty zkvalitnit služby a hrát fér! Ať žije konkurence!:) |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | jestli pouziva ISP ke klientovi na klientskou jednotku napr. Gentlebox ci Loco5,tak at se nikdo nedivi,ze mu vsecko kolisa kam se da :o) s timto to fakt nevyhraje... znamy ma kancl na krenove,nastesti tam je fuk je li ping 20 nebo 200,jde jen o web,mail apod. a Nano5 naskenuje jen v 1 polarizaci cca 20 siti,z toho jich pomale pulka ma signal okolo -75 ci lepsi nicmene verim,ze kdybych pouzil napr. Wisp Station nebo RB411+CM9 s napr. Prowax 24db,tak budu uplne nekde jinde... ano,sama antena stoji maly ranec $$$ ,ale jistota kvality je u Prowaxu zarucena a do budoucna to jen eliminuje problemy a setri cas. |
---|---|