od klapar příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Jaká je tak zhruba optimální vzdálenost koax. kabelu mezi interni wifi kartou v PC a anténou? Je 9 metrů problém? |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | pokud se dobre chapeme,jde o spojeni z wifiny v pc kabelem k antene...9m jde prekonat,o to o co se zeslabi signal v oneh 9 metrech senastavi vetsi vykon,coz bude cca. 4-5db navic,pozor ale na limity ! obecne plati stale,cim kratsi tim lepci |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ahoj jak muzu zrychlyt internet pls poradte mi |
---|---|
od pcwifi příspěvků: 14 IP: (zobrazit) | zazadej si u poskytovatele nebo prejdi jinam...neni jine cesty... <fieldset><legend>cole</legend>ahoj jak muzu zrychlyt internet pls poradte mi</fieldset> VDSL 50/5, vektoring neprinesl v podstate nic, 650m od ustredny se zazrak uz nekoná... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Dobry den, potreboval bych nejakou rozumnou rad, jaky hw zvolit k pripojeni n aWi-fi. Zdroj je ADSL O2 s modemem D-link s wifi, umisteny ve vedlejsi budove a z nej potrebuji prijimat wifi signal na ono zarizeni, ktere shanim. Z nej by se pak kabelem rozvadel signal do jednoho pc a pokud to ta masinka bude umet tak i bezdratove do nb. Mam Edimax WG6304, ktery mod klient ma umet, ale nejde to ani za boha. Sit je sifrovana WPA-PSK a MAC adresy nejsou blokovane. Pokud by ta masinka neumela pres wifi jak prijimat ze zdroje a zaroven vysilat k notebooku, apokojim se s propojenim notebooku a routeru pres kabel. Nechci ale vyhazovat dalsi penize za neco, co opet nebude zvladat klienta jak ma. Dekuji za kazdou hodnotnou radu. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Doporučuji navštívit stránky i4wifi.cz a volat, mailovat, ptát se. Mám s nimi nej zkušenosti, opravdu chytří, ochotní, solidní. I ceny mají velmi příznivé. Mám od nich router aj., vše 100% spokojenost. Kéž by byly všechny firmy CZ takto solidní. Jejich motto je něco jako "vidíme svět bez drátů" a fakt své práci rozumějí. P.S.: NEJSEM jejich placeným agentem, tohle je fakt moje vlastní zkušenost. |
---|---|