od mairon příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobry den, schanim nejake spolehlive a pritom levnejsi internetove pripojeni nez mam ted (O2 Internet ADSL 6144, 950kč/mesic). V dome mame zaveden internet od salamona.cz, je na ne napojeno pres 5 bytu. Premyslel jsem ze si zridim pripojeni taky pres salamouna, ale po precteni reakci na tohoto zrizovatele tady na foru jsem si to nejspis rozmyslel. Cena pripojeni by byla idealni +- 500,-. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Vyzkoušejte připojení od Fifejdy.cz s.r.o. Za měs. paušální poplatek 300,- Kč s DPH Vám nabídneme připojení s veř. IP adresami, denní konektivitou průměrně 4 Mbit/s s agregací max. 1:30 a měsíční FUPkou 72 GB dat. Pro upřesnění podmínek volejte naši operátorku 724983463 nebo 555112224 od 9- 17. hod. Za Fifejdy.cz Marek Ivan, jednatel společnosti 724983461. |
---|---|
od jara příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Marconi</legend>Vyzkoušejte připojení od Fifejdy.cz s.r.o. Za měs. paušální poplatek 300,- Kč s DPH Vám nabídneme připojení s veř. IP adresami, denní konektivitou průměrně 4 Mbit/s s agregací max. 1:30 a měsíční FUPkou 72 GB dat. Pro upřesnění podmínek volejte naši operátorku 724983463 nebo 555112224 od 9- 17. hod. Za Fifejdy.cz Marek Ivan, jednatel společnosti 724983461.</fieldset> dobrý den chci si zřídit váš internet ta FuPka platí pro všech třeba 30 klientů?? nebo těch 72 GB bude mít každý klient??? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ta FUPka je samozřejmě pro každého zákazníka. Vyhodnocuje se v 7- denních intervalech a to takto: den 7-22 hod. 4/2 GB (download/upload), noc 8/4 GB. Po překročení limitu se rychlost sníží na 512/256 kbps, při dvojnásobném překročení pak 256/128 kbps. |
---|---|
od jara příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Marconi</legend>Ta FUPka je samozřejmě pro každého zákazníka. Vyhodnocuje se v 7- denních intervalech a to takto: den 7-22 hod. 4/2 GB (download/upload), noc 8/4 GB. Po překročení limitu se rychlost sníží na 512/256 kbps, při dvojnásobném překročení pak 256/128 kbps.</fieldset> takže je nějaky limit který mám na týden jo?? takže na týden to vychází na 18 GB jestli sem to pochopil správně??? jestli je 72 GB měsíčně pro každého klienta tak je to luxus..... |
---|---|
od jara příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | jako na O2 bez limitu si nemůžu stežovat.....ale platit 1500 kč měsíčně se mi platit opravdu nechce....no posuďte sami platili byste 1500 kč za něco takovýho??? http://rychlost.cz/sys/result/90.176.193.119/1203284421/27f3676b61/ |
---|---|
od marconi příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Jara</legend><fieldset><legend>Marconi</legend>Ta FUPka je samozřejmě pro každého zákazníka. Vyhodnocuje se v 7- denních intervalech a to takto: den 7-22 hod. 4/2 GB (download/upload), noc 8/4 GB. Po překročení limitu se rychlost sníží na 512/256 kbps, při dvojnásobném překročení pak 256/128 kbps.</fieldset> takže je nějaky limit který mám na týden jo?? takže na týden to vychází na 18 GB jestli sem to pochopil správně??? jestli je 72 GB měsíčně pro každého klienta tak je to luxus.....</fieldset> Ano, pochopil jste to správně, opravdu je celkový limit dat pro rychlostně neomezený přenos 18 GB za 7 dní. "Luxus" to asi není, ale s postupnou modernizací naší sítě navyšujeme i limity dat, nechceme se dostat do stvau, kdy síť zkolabuje díky zrušení těchto pravidel, jako jste si to mohli ověřit u marketigového kroku O2 a zrušení jejich datových limitů... )) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ano, pochopil jste to správně, opravdu je celkový limit dat pro rychlostně neomezený přenos 18 GB za 7 dní. "Luxus" to asi není, ale s postupnou modernizací naší sítě navyšujeme i limity dat, nechceme se dostat do stvau, kdy síť zkolabuje díky zrušení těchto pravidel, jako jste si to mohli ověřit u marketigového kroku O2 a zrušení jejich datových limitů... ))[/quote]už mám váš internet a jsem maximálně spokojen!!! takhle mi to šlape!!! http://rychlost.cz/sys/result/88.81.86.174/1209192873/280a31a9ce/ fakt hodně velký luxus za 300 kč měsíčně! oproti zkur...... O2 kterým sem platil 900 kč měsíčně za pomalý internet! a chápu vás stím že nechcete aby síť zkolabovala jako tomu bylo u O2 |
---|---|