ping -- odezva-- jak snížit?

ping -- odezva-- jak snížit?

Síťový hardware
Strana:1 2 3 4 5
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>^Jirka:15.11.2006 17:18</legend>Neberte net od Varnsdorf.net.........je to hrůza mám 128 kbps a ping kolem 200........vůbec to neklesne</fieldset>

tak to se nediv se 128 kbit přpojením takové lagy....divím se spíš já...mám 1 Mbit, stahuju 200 kb/s, lagy na rychlost.cz mám max 50 a v countrovi laguju jak prase...nevim co s tím

od smazáno

IP (host): 194.108.131.133 (133.131.108.194.contactel.net)

Datum a čas: 29.03.2007 17:53
Download: 1,262.34 kbit/s (157.79 kB/s)
Upload: 258.80 kbit/s (32.35 kB/s)
Web odezva: 39.9ms44.1ms52ms
Stabilita: 83.0 %
za 240,- :-D

od smazáno

no tos nam toho řek , jako že 1+1=2 omg

od smazáno

duR-ine

od smazáno

Při měření mám ing asi 30ms ale při hraní mi to skáče do tisíců. NAšel sem způsob jak snížit ping! ALe jak sem slyšel u ostatních funguje to jen mě. Prostě stahuju soubory velké několik GB...to mi zabere pár hodin a prostě hraju naprosto v pohodě. Ale nemůžu tak stahpvat pořád ptž se mi pak rychost stahování zpomalí a je to naprd. Co sem slyšel při stahování má být PING spíš větší ne?<b>

od smazáno

a ten spůsob toho snížení???

od smazáno

tak na vas tak koukam takze pingi nesnizis pokud bude ap plne i kdyz budes mit mensi rychlost tak ji veme nikdo jiny co se tyce signalu muzes mit klidne 100 procent a taky ti to nepomuze pokud je pasmo zaruseny.

mas tyto moznosti but prejit na jine pasmo napr 5G nebo na jine ap pokud je ale u vas 2.4 zarusena tak jedine prejit na 5 :-(

od smazáno

absolutni blbost, je videt, zes satelitni spoj v zivote nevidel, protoze tam je ping pomerne vysoky.

od smazáno

Mám jeden problém. Mám internet od O2 4mb/s

Problém nastane, když na modem (je to už druhý co mám, jiný typ a problém se opakuje) připojím ještě jeden počítač, a zapnu např CS 1.6, vždycky má ten druhý počítač ping ve hře kolem 60 a mě to skáče klidně i přes 500 a nemůžu to hrát. Už nevím co mám dělat. Zkoušel jsem všechno a prostě si pořádně nezahraju. Nevíte co s tím? Proč mi ten druhý počítač způsobuje tak vysoký ping sakra!?

od smazáno

Zkuste napsta do konzole (pod esc.):

<b>/rate 25000 to je jedna věc a další kerou napište je:/snaps 30 a poslední kterou napíštete do konzole je:/cl_maxpackets 60

Každý z těchto příkladů zvlášť potvrdíte EENTER:Je nutné smazat v konzoli tu čárku s tečkou(;)a nezapomeňte na to lomítku před každým ze znaků.Radší ještě jednou:1.Otevřete konzoli

2.Napíšete do ní:

/rate 25000 a az to napisete tak dejte Enter

/snaps 30 a az to napisete tak dejte Enter

/cl_maxpackets 60 cl_maxpackets 60

Napiště mi na email(petrdetr@seznam.cz jestli vám to pomohlo :-)) )

od smazáno

No ja mam wifi pripojeni a mam ping vetsinou okolo 25 s rychlosti 250Kb/s a CS parim uplne v pohode

od smazáno

Jak funguje satelitni připojeni kolik stoji a co k tomu potrebuji ?

prosim pomoc mam 4G a jsem ztracen. Bydlim na samote a nemam signal ani na wifi ani pevnou linku. help pls

od smazáno

Zdravím . Mám ADSL net od O2 rychlos stahování cca. 250kB a ve Steamu CS1.6 mam ping kolem 100 je to ale nejake klamne protože ve skutečnosti takovy ping nemam za 1. na serverech kde ma nekdo ping vic nez 100 a kickne ho to me to nekickne za 2. net mam rychlej dost ma ho i kamos a jede mu to normalne za 3. v net_graph se mi ukazuje odezva cca. 40ms ale v tabulce cca. 100-130 pritom poznam ze hratelnost je tam lepsi nez na NON STEAMU kde sem mel ping cca. 30-60 ... raty mam nastavene dobře,net ma rychlost v pohode ... nevim si rady :( poradte pls. kdyby neco piste i na ICQ 474 039 731 moc díky ... piste i kdybych nebyl online :)

od smazáno

<b><span class="t-red">Zdravím, mám INTERNET od WiFi a mám to propojené na dva počítače rychlost kbps a když hraju CS tak mám pingy 100 až 200, nevíte čím to je?? prosím o odpověd

od smazáno

<fieldset><legend>PreTox</legend>Ping snizis jedine tak, ze zlepsis pripojeni.. Zmena poskytovatele, protoze jestli mas sdilenou lajnu, a pingy ti litaj na 2500, tak to je dukaz toho, ze poskytovatel jaksi &quot;nestiha&quot; davat uzivatelum to, co maji zaplacene.. Jestli mas zbytecnych 9000 tisic klacku mesicne, tak si porid satelitni pripojeni s agregaci 1:1 a rychlosti kolem 2 MB.. </fieldset>

Jak jsi proboha prisel na to, ze pres satelit budes mit malej ping? Asi nejsi obeznamen s fyzikalnim zakony jako je rychlost svetla atd...? Jako treba s tim ze signal ze satelitu nazem a opacne leti rychlosti svetla a nejakou tu vterinu mu to trva... Viz zive rozhovory ve vecernich zpravach prenasene satelitem z jineho konce sveta. Checht. Uz dlouho jsem se nezasmal

Strana:1 2 3 4 5

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.