od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj všem zkušeným:) Také bych od vás potřebovala radu: Budu si kupovat Notebook Sony a pořád řeším, jak si zavést internet. Jsem na ZČU a nejsem z Plzně. Doma mám ADSL, ale přes týden bydlím kvůli dojíždění u babi v Plzni! Potřebovala bych něco, abych se mohla připojit všude po Plzni (hlavně u babi) a aby to bylo alespoň trochu rychlý! Ptala jsem se na T-mobile kartu a na O2 kartu, ale stojí to tak kolem 800 měsíčne, což mi přijde zbytečný, když mam internet doma, kde platim 300 měsíčně a k tomu ještě platit 800 kvůli notebooku. Wifi samozřejmě mít budu, ale nepřipojím se všude. O ufounovi jsem slyšela, ale moc toho o něm nevím. Prostě bych ráda něco spolehlivýho, alespoň trochu rychlýho tak do 600 měsíčně. Můžete mi někdo poradit? Moc byste mi pomohli. Budu ráda, když mi zašlete odpověď na mail: Klarcenka@seznam.cz nebo se mi ozvete na icq: 498*317*291. Předem moc děkuju!!!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Běž bydlet na kolej a máš po problému. Jinak pokud bydlíš někde poblíš budov ZČU tak by jsi se mohla připojovat přes eduoram... |
---|---|