Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení O2, zobrazit všechna témata v diskuzi o O2.
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj, udělal jsem si zde test a co mně nepřekvapilo je, že moje stabilita připojení je 55% (odkaz http://rychlost.cz/sys/result/88.102.67.158/1193580772/3a32ab81f8/ ), rychlost připojení mám silně malou než jakou bych mněl mít. Mám ADSL od O2 4046/256 a výsledek je žalostný. Takže bych se chtěl zeptat čím to je. Přemýšlel jsem jestli to je jejich zakladním modemem který jsem dostal AETHRA standartmodem. Co je to za typ asi nikdy nezjistím jelikož je to celý čudný. Mám ochranu kaspersky internet security 6. No raději bych se tady zeptal čím to je jestli to není modemem a jestli to je modemem tak jaký doporučujete s porovnaním cena/výkon. s pozdravem |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jestli jsi to zkoušel někdy odpoledne kolem 15. až 16. hod, (ve špičce) tak si z toho nic nedělej. Zkus udělat test ráno (kolem 7. hod) a měl by jsi mít plnou rychlost. Doufám, žejsem ti pomohl. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Pletes si CDMA a ADSL. To prvni mas ty a to druhe tazatel. Vsimni si IP adresy, schvalne co mam ja:). |
---|---|
od becvys příspěvků: 16 IP: (zobrazit) | Jak vypadaji dalsi mereni? Asi uz nijak nebo se to tu ozivi? Hehe jestli tohle maji byt 4mbit tak to sem vosel. Obecne zkusenosti s touhle bandou jsou teda tragicke |
---|---|