Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení UPC internet, zobrazit všechna témata v diskuzi o UPC internet.
od smazáno IP: (zobrazit) | Mam pripojeni Classic 8Mb/1Mb + 1Mb upload (za *99kc) a test rychlosti : 8320 kbps/ 1239 kbps. Linka mela uz cca trikrat za dva mesice problem s poklesy rychlosti, ale uz to slape dobre. Ted resim stejne problemy s rozvodem pripojeni na 2 PC a pouziju k tomu D-Link DIR-100. Tohle forum mi pomohlo. Dik |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravim, chtel bych se zeptat na toto: Pripojeni od UPC uz mam par let a sdilim ho pres druhou sitovou kartu (tzn. musi byt zapnuty 1.komp, aby to jelo na druhem) Ted bych chtel koupit toto http://dlink.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=74873&FPG=2 , pripojit to za router a mit net nezavisle na prvnim kompu, druhem kompu (pres ten usb adapter) a notebooku (kde uz wi-fi je).. Muzete prosim poradit jestli to pujde, nebo jestli uvazuju chybne? Bude treba nejake nastaveni od UPC, nebo to proste jen pripojim za ten jejich modem? Predem moc diky za odpoved! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>tKoudy</legend>Zdravim, chtel bych se zeptat na toto: Pripojeni od UPC uz mam par let a sdilim ho pres druhou sitovou kartu (tzn. musi byt zapnuty 1.komp, aby to jelo na druhem) Ted bych chtel koupit toto http://dlink.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=74873&FPG=2 , pripojit to za router a mit net nezavisle na prvnim kompu, druhem kompu (pres ten usb adapter) a notebooku (kde uz wi-fi je).. Muzete prosim poradit jestli to pujde, nebo jestli uvazuju chybne? Bude treba nejake nastaveni od UPC, nebo to proste jen pripojim za ten jejich modem? Predem moc diky za odpoved!</fieldset> Mělo by to jít v pohodě. Jenom když budete nastavovat ten router, tak musíte mít na něm nastaveno získat IP adresu z DHCP serveru automaticky. Ten modem od UPC se tváří jako DHCP server, proto k němu můžete připojit v podstatě jakýkoli zařízení (router, hub, různá PC, notebook atd...) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>mach!</legend>Chtěl bych se zeptat, je možné připojení od UPC sdílet pomocí routeru v domácí síti pro několik počítačů? Uvažuji o UPC Light a zajímá mě, zda je možné za ten jejich modem, který mi dají do bytu připojit router, přes který se budou připojovat 1 PC + 3 Notebooky (wifi). Umožňujou to vůbec? Na stránkách píšou něco jako o připojení 1 počítače a registraci MAC adres. Mohl bych zaregistrovat MAC adresu routeru a to co se děje za ním už by jim mohlo být v podstatě jedno. Je to tak nebo se pletu? Díky za odpověď.</fieldset> |
---|---|
od socker příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli když mám připojení od UPC tak musím používat k rozvedení připojení do dvou PC router nebo by mi stačil jenom switch (samozdřejmě se jedná o případ kdy nepotřebuji wifi připojení). Děkuji za odpověd. |
---|---|