UPC - sdílení připojení přes router

Všeobecná diskuze o různych typech připojení

Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení UPC internet, zobrazit všechna témata v diskuzi o UPC internet.

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mam pripojeni Classic 8Mb/1Mb + 1Mb upload (za *99kc) a test rychlosti : 8320 kbps/ 1239 kbps. Linka mela uz cca trikrat za dva mesice problem s poklesy rychlosti, ale uz to slape dobre.

Ted resim stejne problemy s rozvodem pripojeni na 2 PC a pouziju k tomu D-Link DIR-100.

Tohle forum mi pomohlo. Dik

od smazáno

Zdravim, chtel bych se zeptat na toto:

Pripojeni od UPC uz mam par let a sdilim ho pres druhou sitovou kartu (tzn. musi byt zapnuty 1.komp, aby to jelo na druhem)

Ted bych chtel koupit toto http://dlink.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=74873&FPG=2 , pripojit to za router a mit net nezavisle na prvnim kompu, druhem kompu (pres ten usb adapter) a notebooku (kde uz wi-fi je).. Muzete prosim poradit jestli to pujde, nebo jestli uvazuju chybne? Bude treba nejake nastaveni od UPC, nebo to proste jen pripojim za ten jejich modem? Predem moc diky za odpoved!

od smazáno

<fieldset><legend>tKoudy</legend>Zdravim, chtel bych se zeptat na toto:

Pripojeni od UPC uz mam par let a sdilim ho pres druhou sitovou kartu (tzn. musi byt zapnuty 1.komp, aby to jelo na druhem)

Ted bych chtel koupit toto http://dlink.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=74873&amp;FPG=2 , pripojit to za router a mit net nezavisle na prvnim kompu, druhem kompu (pres ten usb adapter) a notebooku (kde uz wi-fi je).. Muzete prosim poradit jestli to pujde, nebo jestli uvazuju chybne? Bude treba nejake nastaveni od UPC, nebo to proste jen pripojim za ten jejich modem? Predem moc diky za odpoved!</fieldset>

Mělo by to jít v pohodě. Jenom když budete nastavovat ten router, tak musíte mít na něm nastaveno získat IP adresu z DHCP serveru automaticky. Ten modem od UPC se tváří jako DHCP server, proto k němu můžete připojit v podstatě jakýkoli zařízení (router, hub, různá PC, notebook atd...)

od smazáno

<fieldset><legend>mach!</legend>Chtěl bych se zeptat, je možné připojení od UPC sdílet pomocí routeru v domácí síti pro několik počítačů?

Uvažuji o UPC Light a zajímá mě, zda je možné za ten jejich modem, který mi dají do bytu připojit router, přes který se budou připojovat 1 PC + 3

Notebooky (wifi).

Umožňujou to vůbec? Na stránkách píšou něco jako o připojení 1 počítače a registraci MAC adres. Mohl bych zaregistrovat MAC adresu routeru a to co se děje za ním už by jim mohlo být v podstatě jedno. Je to tak nebo se pletu?

Díky za odpověď.</fieldset>

od socker

Dobrý den ,

chtěl bych se zeptat jestli když mám připojení od UPC tak musím používat k rozvedení připojení do dvou PC router nebo by mi stačil jenom switch (samozdřejmě se jedná o případ kdy nepotřebuji wifi připojení).

Děkuji za odpověd.

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.