Jak se dostat do webhostingu bývalého QUICKu nyní O2?

Jak se dostat do webhostingu bývalého QUICKu nyní O2?

Ostatní
Strana:1 2 3
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od frantisek
příspěvků: 86
IP: (zobrazit)

<span style="color:#00BF00">Existence diskusí na toto téma (první byla bezmála před rokem zde http://www.dsl.cz/debata.php?vlakno=128817&amp;ukaz=129069#129069 ) je pro TO2 negativní reklamou (viz srovnání s odlišným přístupem exContactelu). Třeba to někomu v TO2 dojde.</span>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Možná, že to někomu v O2 dojde, ale já bych to neočekával v dohledné době. Pokud jim to vůbec někdy dojde, tak to asi už nikdo nebude potřebovat. GTS Novera která převzala bývalý Contactel takové problémy nikomu nedělá, protože asi nemají nikoho kdo by dokázal něco tak hodně naivního vymyslet.

 
od frantisek
příspěvků: 86
IP: (zobrazit)

<span style="color:#00BF00">Testoval jsem FTP Proxy servery, které jsem našel.

Zcela neúspěšný jsem byl u CZ serverů proxy.gin.cz, proxy.ipex.cz (212.71.128.19) a proxy.nextra.cz (195.70.130.92). Tyto umožňují připojení jen uživatelům svého poskytovatele, připojení z IP adresy TO2 se nezdařilo.

Našel jsem také 3 zahraniční veřejné Web-FTP clienty (umožňují pracovat s FTP via HTTP, tedy přes webový prohlížeč, něco jako zrušená web konzole pro správu webhostingu na Quicku):

http://www2ftp.de/ (212.227.108.4)
http://www.webftp.sk/ (217.67.30.24)

http://www.proxyftp.com/ (67.159.44.155) + Web client

U všech tří to fungovalo stejně: do webhostingu IOL (web.iol.cz) nebylo problém se dostat i z domén DE, SK, COM; naproti tomu do webhostingu QUICK (web.quick.cz) se z nich nešlo přihlásit.

Tedy ještě zkusím najít seznam CZ FTP (nebo Web-FTP) Proxy (pokud vůbec existuje) a z nich vybrat ty, které používají IP adresu v rozsahu TO2 (pokud nějaké existují).</span>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Děkují ti Františku za snahu najít nějaké řešení problému jak se dostat do webhostingového prostoru bývalé služby Quick bez připojení k internetu prostřednictvím O2. Tak trochu mne udivuje tvoje snaha vyřešít problém který je pravděpodobně neřešitelný. Podle mého názoru je řešení pouze na straně O2 kde to řešít nechtějí a my kterým to vadí s tím nic nemáme možnost udělat.

 
od frantisek
příspěvků: 86
IP: (zobrazit)

<span style="color:#00BF00">Řešitelné to je, technicky vzato jde o to, přepsat v hlavičce paketu nonTO2 IP adresu odesílatele na adresu v rozsahu TO2. To typicky dělají Proxy servery. Komplikace je v tom, že FTP nebo Web-FTP Proxy serverů je o dost méně, než těch HTTP (Web Proxy). Čili z množiny FTP (Web-FTP) Proxy serverů je třeba najít ty, které běží na IP adrese TO2, a z nich ty, které jsou veřejné (bez registrace, poplatků atd.).

Problém je v tom, že jsem zatím nenarazil ani na seznam CZ Web Proxy serverů (natož FTP či Web-FTP).

Selže-li toto hledání, mohu si zřídit vlastní Web-FTP server na IP adrese ADSL TO2 (potřebný software pod licencí GNU je třeba zde: http://www.net2ftp.com/ ) a z nonTO2 IP adresy se připojovat přes něj.

Další možný způsob jsou klientské aplikace, které mění IP adresu, ty jsou ale většinou placené.

Kdybych byl hacker, možná bych našel ještě další možnosti (např. ovládnout nějaký stroj běžící na IP adrese TO2 a přihlašovat se přes něj).</span>

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Jestli chcete jenom smazat web, napiste mi adresu, ja ho sejmu.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zajímalo by mne jakým způsobem by jste mi ten web sejmul. Aby se dalo smazat web je třeba se dostat do webhostingového prostoru kde ten web je uložený a k tomu je třeba uživatelské jméno a heslo. Tyto údaje bych ale velmi nerad někomu poskytoval. Až tolik mi na tom nezáleží.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zhruba takto ;-)
[root@webquick root]# uname -a

Linux webquick.iol.cz 2.4.20-28.7smp #1 SMP Thu Dec 18 11:18:31 EST 2003 i686 unknown

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak tomu nerozumím a nevím o co se jedná.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Jsem clovek, ktery ten server kdysi instaloval a dodnes na nej ma z historickych duvodu spravcovsky pristup. Vase stranky smazu, pokud mi reknete, ktere to jsou, nic vic nepotrebuju. Pochopitelne si predem overim, co se tam vlastne nachazi

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

fdsts

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Free Hosting- http://www.dyingshi.cn

 
od pe3k
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>pupu</legend>Jestli chcete jenom smazat web, napiste mi adresu, ja ho sejmu.</fieldset>

Pokud jeste nikdo neprisel na to jak se dostat na FTP quicku, tak bych mel zajem u smaznuti

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Postup O2 bych v tomto případě nazval lumpárnou. Dokonce mi pár stránek z Quicku.cz smazali bez jakéhokoliv vysvětlení a upozornění. To pak u stránek s vysokou návštěvností a solidní pozicí ve vyhledávačích na*ere... Uvedený problém lze řešit asi nejjednodušeji tak, že si nainstaluješ Live Messenger a přes nějakého známého s ADSL od 02 si soubory pomocí ovládání vzdálené plochy na web nacucneš. Ovšem znamená to opět někoho s tímto obtěžovat a nedá se to dělat pořád...

 
od apaaccek
příspěvků: 2
IP: (zobrazit)

Prosim prosim, ja to chci taky smaznout, kontaktuje me mailem, dikec

 
Strana:1 2 3

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.