Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení O2, zobrazit všechna témata v diskuzi o O2.
od smazáno IP: (zobrazit) | Dobrý den,potreboval bych poradit jaké pripojení si mám koupit,protoze ted mám CDMA a už me nebaví platit velké peníze za neco co je priserne pomalý,premýslel jsem ze bych si porídil O2 Internet ADSL 4096 ale nevim jestli by mi to tu slo,kdyz jsem pred mesícem volal na O2 tak mi rekli at zavolám za 2 mesíce ze v mém dosahu neni ustredna.... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | okres je hodně nepřesné určení - přípojné místo ADSL by nemělo být od DSLAMu dál než 4km |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | praxe je takova,ze i cca.4,5km od adsl ustredny jde stale v pohode realizovat 2048/128,v 6-7km uz bohuzel nevim...sto pro je na tuto vzdalenost realna 512/128...nesmi byt ale zastarale telefonicke vedeni. V pripade zjisteni dostupnosti adsl doporucuji v dane lokalite - obci zjistit nekoho kdo pevnou ma a skrz jeho cislo zjistit,je li adsl dostupne predbezne u nej.pokud ano,je tu sance,ze i u tebe pujde. MMike |
---|---|