Rychlost.cz Články O2 láká na bezplatné testování 5G sítě s tarifem NEO+ Bronzový

O2 láká na bezplatné testování 5G sítě s tarifem NEO+ Bronzový

Autor článku: Jakub Janíček | 12.06.2024

Chcete si užít bleskový internet bez omezení? Využijte letní nabídku od O2 a aktivujte si tarif NEO+ Bronzový s 5G připojením zcela zdarma. Získáte tak 12 GB dat, neomezené volání a SMS a navíc 5 dní s „Daty naplno“. Po vypršení zkušebního období si můžete tarif ponechat za výhodnou cenu.

O2 láká na bezplatné testování 5G sítě s tarifem NEO+ Bronzový

Mobilní operátor O2 spustil atraktivní letní akci, v rámci které nabízí možnost bezplatného otestování jeho 5G sítě. Zákazníci si mohou aktivovat tarif NEO+ Bronzový a až do 1. září využívat jeho výhody zcela zdarma. Nabídka cílí na uživatele, kteří hledají kombinaci velkého objemu dat, neomezeného volání a SMS zpráv a chtějí poznat benefity vysokorychlostního 5G připojení.

Data bez omezení: 12 GB + 5 dní s „Daty naplno“

Tarif NEO+ Bronzový v rámci zkušebního období zahrnuje 12 GB dat, které lze využít v České republice i v rámci EU. Zajímavou přidanou hodnotou je možnost aktivování 5 dní s „Daty naplno“. Tato funkce umožňuje po dobu 24 hodin od aktivace neomezené využívání mobilních dat bez čerpání datového limitu.

Po vypršení zkušebního období, které trvá do 1. září, si zákazníci mohou zvolit, zda chtějí v užívání tarifu NEO+ Bronzový pokračovat. V případě kladného rozhodnutí je cena stanovena na 599 Kč měsíčně.

O2 bude i nadále investovat do 5G sítě

O2 dlouhodobě investuje do rozvoje své 5G sítě a v nezávislých hodnoceních se pravidelně umisťuje na předních příčkách. Zákazníci, kteří se rozhodnou nabídku využít, tak získají příležitost vyzkoušet si vysokorychlostní a stabilní připojení v praxi. Společnost navíc nedávno uvedla, že bude i nadále investovat do rozvoje 5G sítě v České republice.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):