Rychlost.cz Články Konec víkendové nudy? T-Mobile přichází s neomezenými daty a láká na Alzu i HBO

Konec víkendové nudy? T-Mobile přichází s neomezenými daty a láká na Alzu i HBO

Autor článku: Jakub Janíček | 24.06.2024

Zapomeňte o víkendu na datové limity. T-Mobile přichází s novými tarify Next, které vám dopřejí neomezená data po celé dva dny. Vyberte si z různých datových balíčků a rychlostí, ať už jste nároční uživatelé nebo surfujete jen příležitostně. Kromě toho na vás čekají lákavé bonusy.

Konec víkendové nudy? T-Mobile přichází s neomezenými daty a láká na Alzu i HBO

T-Mobile odhalil detaily své nové nabídky s názvem Next, která slibuje nabité víkendy bez datových limitů, štědré datové balíčky a lákavé bonusy v podobě předplatného AlzaPlus+ a streamovací služby Max. Co všechno si pro nás T-Mobile přichystal a na co se můžete těšit už od 25. června?

Datová smršť: Neomezená data o víkendu a bonusy k tomu

Srdcem nové nabídky jsou tarify Next s důrazem na aktivní využívání internetu. Všechny tarify (od Next 5 GB až po ty neomezené) nabídnou o víkendu neomezená data, takže surfování, streamování i hraní her už nebude limitované. Kromě toho si můžete vybrat z různých datových balíčků v rámci ČR i v zahraničí, a to včetně zemí mimo EU.

T-Mobile myslí i na náročné uživatele. Pro ty, kteří vyžadují maximální rychlost a stabilitu připojení, jsou připraveny tarify Next Neomezeně. Ty se liší objemem dat stahovaných plnou rychlostí (20 GB, 30 GB, neomezeně) a v případě tarifu Next Neomezeně 5XL si užijete neomezená data plnou rychlostí a k tomu bonus 10 GB v roamingu.

Zábava na dosah ruky: HBO Max a AlzaPlus+ zdarma k vybraným tarifům

T-Mobile se spojil s Alzou a HBO Max, aby vám dopřál ještě více zábavy a pohodlí. K vybraným tarifům Next Neomezeně získáte na 12 měsíců zdarma předplatné AlzaPlus+, se kterým si užijete dopravu zdarma na všechna výdejní místa Alzy a další exkluzivní slevy.

Fanoušci filmů a seriálů se můžou těšit na streamovací službu Max, která jim otevře dveře k titulům od HBO, Warner Bros. a Discovery.

Všechny tarify Next budou navíc automaticky obsahovat bezpečnostní balíček Security, který ochrání váš telefon před viry a malwarem. Dostupné budou od 25. června. Pokud se na ně rozhodnete přejít do 31. srpna, získáte od T-Mobilu dárek v podobě dvou měsíců za cenu vašeho stávajícího tarifu.

Hledáte rychlý a spolehlivý internet? Zadejte adresu a vyberte si.
Vyplňte adresu přípojky (ulice a č.p.):