Rychlost.cz Poskytovatelé připojení KeyNet.cz s.r.o. Hodnocení poskytovatele připojení

KeyNet.cz s.r.o. - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

46 % celkové hodnocení
KeyNet.cz s.r.o.
z celkem 9 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení KeyNet.cz s.r.o. poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Brno a poskytuje připojení na území celé republiky. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 852 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí KeyNet.cz s.r.o. v testech rychlosti připojení (download):

poskytovatel
vše

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
06.08.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
0 %
+
Tak čím začnu teda ty klady a moment žádné nejsou
-
Tak čím začneme nestabilní internet, rychlost dost hrozná, za tu cenu by to měly dát zadarmo, vyspělost internetu je hrozná neumí udělat ani víc kanálu idioti blbý hlavně dají nový vysílač a je to úplně k hovnu ta rychlost tak směšná že moje data jsou rychlejší i když jsou zpomaleny a ma i lepší ping jak od NWT KEYNET tudíš až budete rozhodovat ke komu objednat internet nebo jako mít poskytovatele NWT KEYNET,RAAB a další takové pitomý internet nebrat to radší fakt O2 či Cyrilka rychlost můžete platit víc a stejně budou ztraty jako pra...
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.05.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
21 %
+
NIC
-
Pomalé připojení k Internetu za 399Kč Měsíčně k tomu modem za 799Kč
Nedoporučuji NWT
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.08.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
20 %
+
Rychlá instalace (možná kvůli záporům)
Občas funguje jak má, nestabilně ale v rozmezí +- 30ms s německým serverem.
-
Většinu času ale nefunguje připojení tak jak by mělo, ping 250-350ms se ztrátou paketů 70% což je nepředstavitelné a to máme vysílač s přijímačem v dohledu a nejblíže v okolí!! Hrůza, asi mají špatnej vysílač.
Podporora stále opakuje že je připojeno moc lidí, podle mě, ale za může slabý vysíláč.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.10.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
Rychlost je pěkná
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
28.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
+
Došlo ke změně poskytovatele z EMEy na NWT-momentálně jsem schopný ohodnotit jen rýchlost-pro mne dobrá a internet funguje bez problému.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
24 %
-
odezva 999+ na technické podpoře sice sou ale nic nedokažou opravit nebo vylepšit (bohužel ale v tuto chvili je připojeno moc lidi) internet ktery jde použivat v době kdy jsem v praci je mi nahovno
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
37 %
 
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
14.03.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
80 %
+
Pro stahování a brouzdání internetem docela bych dal i to +
Mohu zavolat sobotu nebo neděli a podívaj se proč to nejede pokud je chyba unich
-
Ve městě Kojetín nestabilní jsem hráč a potřebuji odezvu a tá je otřesná +- 100 ping . V celém městě to mají přetížené jsou doby kdy to jede na 95% +/-odezva 0,5 až 5 ping , ale ted to jede skoro pořád 40% - a ping 100 +
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
05.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
51 %
+
nic
-
rychlost,cena
za hodně peněz málo muziky... a někdy ne muzika ale kousek...
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace