Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Fifejdy Hodnocení poskytovatele připojení

Fifejdy - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

45 % zákazníků doporučuje
Fifejdy
z celkem 23 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Fifejdy poskytuje připojení přes bezdrátové připojení. Tato firma má sídlo v obci/městě Vratimov a poskytuje připojení v okresech Bruntál, Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Ostrava, Šumperk, Jeseník. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 134 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Fifejdy v testech rychlosti připojení (download):

poskytovatel
vše

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
01.09.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
53 %
+
Nízká cena
-
Interentové připojení je nestabilní. Ve večerních hodinách rychlost připojení nesplňuje ani minimální rychlost, kterou sliboval ISP (3Mb/s). Do toho výpadky ... Kontaktoval jsem servis ohleděně řešení problému, kdy mi odpověděli do hodiny, že naší přípojku prověří technik. Uběhlo 20 dní a nedostali jsme žádné další informace. "Kvalitní internet i tam, kde byste jej nečekali..." -https://prnt.sc/kphcvy
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
21 %
+
Poskytovaný internet vhodný je pro prohlížení internetu, email.
-
Internet se řídí doslova podle toho jaké je zrovna počasí, nemá kvalitní připojení, foukne vítr, začne pršet, sněžit a je po internetu. Servis/ kontrola připojení je prakticky nulová, žádný zájem ze strany poskytovatele. Rychlost internetu dost kolísavá na 3A online hry a videa v HD kvalitě zapomeňte, zkoušeno i při herním počítači.
NEDOPORUČUJI
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.02.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
72 %
+
-na běžné používání stačí
-celkem silný router
-
-naprosto nestabilní internet (jak foukne vítr, taková je rychlost)
-časté výpadky
-na hraní her naprosto nepoužitelné (ping se někdy může dostat na hodně vysoká čísla)
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
10.09.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Snad všechno. Mám malé děti a stahuji jim pohádky. Internet nepadá a nezadrhává se, do toho mi dali i televizi, takže dokud nemají děti staženou pohádku můžou se dívat tam. Pohádky a moje seriály můžu sledovat i třeba pár dní zpátky. Momentálně jsem na mateřské a internet funguje pořád. Nějaké problémy jsem nezaznamenala. Pánové od nich z firmy milí, rychlí, a udělali to pěkně. Oceňuji jak ryhclě mě zapojili. Celé to trvalo asi týden. Doporučuji
-
vůbec nic
Firma za solidní ceni nabízí super služby a konfort...
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
06.10.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
98 %
+
Rychlý a bezproblémový internet. Pracovníci přišli a nainstalovali vše rychle a i po sobě uklidili...Hraju hry a stahuju, potřebuju proto stabilní pingy a připojení! To mám teďka úplně v pohodě.
-
zatím žádné
Firmu doporučuju
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.09.2016
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Rychlost internetu, vstřícnost, rychlost oprav
Nedávno jsem řešil problém pomalého internetu, ale po upozornění Servisu se mi dostalo odpovědi, že došlo k poruše - porucha byla vyřešena do 2 hodin.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
16.09.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
99 %
+
Rychlý, stabilní, levný, celoroční servis...
-
Zatím žádný
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
20.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
49 %
+
Ochota místní technické podpory
-
Tragická kvalita, dlouhodobě neřešené, časté výpadky, kolísání.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
+
??????
-
skoro vše
funguje pouze v centru a fifejdách jinde bída padá děsná odezva na podpoře nikdo skoro nereaguje
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.02.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
+
Skvělá technická podpora
Rychlost
Cena
-
Kolísání internetu
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.11.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
14 %
+
Žádné.
-
Internet naprosto nedostačující , když prší nemusíte počítač ani zapínat pokud nechcete 5 minut čekat na každou najíždějící stránku . Celkem pravidelně tato síť padá , prakticky skoro každý den . Hraní online her je při připojení k této síti taky skoro nemožné . A není to jenom můj problém , stěžují si na toto skoro všichni uživatelé této sítě v okolí .
Vaše ceny v poměru k vašim službám jsou na zvracení .
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
12.09.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
13 %
+
Průměrná rychlost za průměrnou cenu.
-
Padání spojení přes WIFI. V posledním měsíci x krát denně na x minut. Operátorka si většinou neví rady a omlouvá se nějakými nesmysly typu zavazbení...Pak říká, že to pořeší technik, ale všichni jsou pryč. Docela amatérský technický servis. Budu hledat jiného poskytovatele.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.01.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
57 %
+
Celkém levné a dostupné
-
Neustálé padá, jestli se rádi díváte na videa na internetu, či hrajete online hry, rozhodně si tento internet nepořizujte.
Za sebe můžu říct, že jsem rád, když to aspoň několik dnů jede jak má, ale těch je čím dál méně!
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.10.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
41 %
+
Vcelku nízká cena služeb
-
Pomalý internet, nestabilní, pravidelné výpadky, ignorace zákazníků, nevhodně chování společnosti, amaterismus
Tohoto poskytovatele rozhodně nedoporučuji.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
07.09.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
43 %
+
ja jsem byl spokojeny ale poslednich 8dnu je to fak neunosne
-
rychlost kolisa ze nemuzu stahnout ani zahrat online hru :(
kdyby to jelo tak jak pred 8dny tak by se to dalo ale takhle je to o nervy :(
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
09.04.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
55 %
+
Rychlost instalace
-
Velmi špatná zákaznicka podpora,kvalita istalace taky nic moc neumnějí udělat kvalitní rozvod kabel pohozen po střeše jen tak halabala
Paní na zakaznické podpoře ma velmi podivný zpusob jednání.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
29.03.2013
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
84 %
+
cena, rychlost instalace, komunikace
-
rychlost a STABILITA připojení (silně kolísá)
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.10.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
46 %
+
Cena
-
Stabilita hrozna !!! Komunikace prakticky nulova
Pokud mate jinou moznost,tak nevahejte a utikejte.Me uz trpelivost dosla,prachy nejsou vsechno.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.09.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
89 %
 
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
24.07.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
68 %
+
Rychlost, cena, ochota
-
Nízká rychlost, časté výpadky, nestabilita a kolísání
Nedoporučuji připojení bezdrátem, asi na sídlišti kabelem problém nemají
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
13.04.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
95 %
+
spolehlivé, příznivý pomě cena-výkon
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
01.04.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
výborný poměr cena-výkon
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Kuczera Otmar
22.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
91 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace