Rychlost.cz Poskytovatelé připojení Cerberos Hodnocení poskytovatele připojení

Cerberos - hodnocení / recenze poskytovatele připojení

53 % zákazníků doporučuje
Cerberos
z celkem 17 hodnocení (100)
Kvalita a rychlost:
Ceny služeb:
Technická podpora:
Smlouvy, prodejci:
Rychlost instalace:

Sháníte internetové připojení?

Zkuste poptávkový systém!

Poskytovatel připojení Cerberos poskytuje připojení přes bezdrátové připojení, pevné připojení - kabel/optika. Tato firma má sídlo v obci/městě Praha a poskytuje připojení v okresech Mladá Boleslav, Jablonec nad Nisou, Liberec, Jičín, Semily. Pod tímto poskytovatelem připojení je na projektu rychlost.cz provedeno 531 testů připojení za posledních 28 dnů. Detailní statistiky testů můžete nalézt na hlavní stránce profilu.

Jak si stojí Cerberos v testech rychlosti připojení (download):

Grafy vychází ze statistik tohoto projektu - speedtest rychlost.cz.

Veškeré statistiky jsou orientační, vychází z výsledků testů provedených návštěvníky tohoto webu. Výsledky mohou být ovlivněny jak kvalitou připojení tak i hardwarovými a softwarovými vlivy na straně návštěvníka či dalšími nezjistitelnými vlivy.
Registrovaný uživatel
05.02.2019
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
29 %
+
Příjemná zákaznická podpora
-
Nestabilní internet
Slibují a nedodržují
U Cerberosu jsme 4 roky, s tím že poslední rok je nejhorší, co se týče internetu a jejích zákaznické podpory. Když začala stabilita internetu strašně blbnout, zavolali jsem na jejich zákaznickou podporu a řekli nám, že náš internet otestují a dají nám do týdne vědět. Po týdnu čekání, se nám neozvali a tak jsme jim zavolali my. Řekli nám, že je opravdu problém se stabilitou internetu, který dokáží spravit max. do dvou měsíců. Po dlouhých dvou měsících, byl internet ve stejným stavu. Tak jsme jim zase zavolali a řekli nám ,že to bude trvat ještě měsíc. Po dalším měsíci s nadějí, že to konečně spraví, byl internet ještě horší, než na začátku celého problému! Když jsme tam už po několikáté zase zavolali, řekli nám, že o takovým problému nevědí, ale pokusí se zjistit situaci a zavolají nám zpět. Když nám po několika dnech opravdu zavolali, řekli, že to ještě technici neopravovali a nevědí do kdy to spraví, ale dají nám průběžně vědět.

Pokud vám není trapný slibovat zákazníkovy něco, který vám za to platí a pak to nedodržet, je ostuda! Kdyby to aspoň bylo jednou, ale už to bylo několikrát. Když jsme se pak dívali na vaše recenze, tak na tom nejste moc dobře a předpokládám, že nejsem jediný kdo má tyhle problémy s vámi. Nejhorší na tom je že platíme za internet, který funguje na půl, proto počkám do tohohle měsíce a pokud se nic nezmění k lepšímu, tak rušíme smlouvu a půjdeme k jinému poskytovateli.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
21.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Stálá rychlost bez ohledu na agregaci, ping do 20ms.
Technická podpora bez problémů.
-
Zatím žádné.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
19.03.2018
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Dostávám takové služby za které platím.
Technická podpora laskavá, snaží se porozumět požadavku.
Jsou rychlí ve vyřízení závady.
Osobní přístup
-
žádné
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.07.2017
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
67 %
+
Do nedávna nejspolehlivější poskytovatelé v naší lokalitě.
-
Bez vědomí klientů si v poslední době dělají s jejich připojením cokoli co uznají za vhodné.
Reálný příklad: Routeboard, který máte na střeše a napájíte jej zdrojem strčeným ve vaší zásuvce potřebujete v průměru 4 hodiny denně. Napájíte jej 24 hodin denně a tak firmu Cerberos napadlo, že z této antény bude vysílat svojí reklamu.
I kdyby byl odběr 5W (zdroj má ale příkon 96 W) tak při 1000 klientech je to ročně 36,5 MW. To při průměrné ceně 3,62 Kč za 1 kWh představuje 132 130 Kč.
Začal jsem se obávat zda tato firma není v insolvenci když jim reklamu musí platit klienti, kteří jsou odkázáni na jejich WIFI připojení jelikož jiná možnost v místě jejich bydliště není.
Byl jsem firmou Cerberos upozorněn, že jde o zcela normální praktiky poskytovatelů internetu.
Cituji: "anténu máte v pronájmu, ale stále se jedná o náš majetek, který rozhodně není levný a každou takovou technologií do klienta investujeme nemalé peníze. Situaci bude nadále řešit jednatel s kolegy z technického aby nedocházelo k rozkolům mezi společností a zákazníky. Nadruhou stranu toto praktikuje například i UPC, ale jejich wifi jsou ještě přístupné, takže pak reálně dochází k odběru elektřiny."
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
 

Reakce poskytovatele připojení Cerberos

Dobrý den, dnes jsme spolu komunikovali již na toto téma přes Facebook. Děkujeme za vyjádření, avšak opět nesouhlasíme s vašimi výpočty. Odběr nemá ani 5W - jest výkon ledkové žárovky. Jestli to bude 1W, tak je to ještě hodně. SSID nevysíláme na všech zařízeních a nedochází tam k trvalému provozu jako u UPC. Anténa by měla být tak či tak neustále napájena pro případné aktualizace. Naše společnost v insolvenci skutečně není, pouze chceme být inovativní v marketingu, tak jako konkurenční společnosti. Tato kampaň již běží nějakou dobu, a zatím máme pouze od vás negativní reakci na provedení kampaně. Větší ohlas by tomu samozřejmě dal větší váhu na řešení. Děkujeme za váš názor a samozřejmě jste zmínil ostatní problémy, které se během provozu vyskytli a ty by měli být vyřešeny technickým oddělením co nejdříve. S přáním hezkého dne Petr Svoboda

Registrovaný uživatel
01.07.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
100 %
+
Vždy když zavolám, vyzní přátelský pozdrav a dokáží mi porozumět, žádní bručouni. Když je problém, je okamžitě v řešení a my jsme informováni. Za ceny jaké jsou je kvalita připojení luxusní. Stále nové nápady a informace. Péče o zákazníka. Dávám jen plusy na všechny strany.
-
Žádné jsme neshledali
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
25.06.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
97 %
+
Komunikace a snaha řešit jakékoliv problémy
stabilita
-
občas mi od nich email spadne do spamu
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
02.04.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
41 %
+
technická podpora - zavoláte, předají technikům, v rozumném čase "vyřeší" a zavolají zpět
-
vše ostatní
Jsem si jistý, že ne v každé obci je to stejné, ale v té naší je to katastrofa. Na servisní linku volám skoro pravidelně, vždy mi zavolají zpět s tím, že bylo zarušené pásmo a změnili kanál. Pár hodin to běží a pak nastane stejný problém. I mimo špičku je běžné mít ping přes 500ms (zkuste si s tím pracovat přes ssh :) ) a rychlost pod 2Mb (tarif Rodina Dům 10/5 agregace 1:10), a s každým dalším nově připojeným klientem je to horší a horší. Naštěstí se tu objevila konkurence, takže až mi skončí úvazek, tak bez váhání přejdu a nebudu tu jediný.
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
31.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
45 %
-
Velice nestabilní připojení
Technická podpora zareaguje rychle, ale problémy nedokáže odstranit
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
27.01.2015
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
70 %
-
Střídání období nestability
Špatná komunikace s tech. podporou
Klady neuvedu.. je to zřejmé ze záporů
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
15.09.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
90 %
+
rychlost instalace
rychlost připojení
stabilita připojení
technická podpora
cena
Jsem s připojením od Cerberosu maximálně spokojený.
Využívám bez jediného problému již více než rok tarif 50/50 Mbit/s přes WiFi, který mi běží neustále 90-95 Mbit/s s výbornou stabilitou a za cenu 390Kč/měs. je prostě super.
Technická podpora informuje o případných nočních pracích se sítí a odstávkách mailem.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
03.05.2014
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
35 %
+
Technici přijedou rychle
-
Bohužel vidí pořád perfektní připojení i když všechny testy ukazují opak,chyba je vždy na Vaší straně a pokaždé stojí 1300
Internet je pomalý
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
08.11.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
59 %
 
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
30.10.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
81 %
Myslím, že ohodnocením jsem vyčerpal vše, co jsem chtěl říci.
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
18.02.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
61 %
-
Dnes je toto připojení k ničemu
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
johane19
29.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
74 %
+
Vcelku rychle, krom nejexponovanejsich casu dne, ale tam to jde. Oproti tomu co slycham z jinych regionu jmse na tom vcelku dobre.
-
nic konkretniho, ale stale je co zlepsovat
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Registrovaný uživatel
17.01.2012
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
53 %
-
posledni dobou velmi zpomalen,špatná stabilita,upload
Uživatel NEDOPORUČUJE
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace
Radek Košík
28.12.2011
HODNOTIL ze sítě tohoto subjektu.
73 %
 
Uživatel DOPORUČUJE.
Kvalita a rychlost
Ceny služeb
Technická podpora
Smlouvy, prodejci
Rychlost instalace