Rychlost UPC Extreme?

Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení UPC internet, zobrazit všechna témata v diskuzi o UPC internet.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dovnload se mi nejvíce povedl 530kb/s což mi přijde málo na 10M připojení.Upstream sedí,něco přes 1M.Jáké hodnoty jste dosáhli vy?Potřeboval bych srovnání jestli to tak být má...díky za info

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

no upc tady meri mensi rychlosti. zkus neco stahnout napr. pres ftp klienta ze sveho weboveho prostoru na upc, tam nejlip uvidis, jak ti bezi sit. jinak na dsl.cz mi mereni ukazuje o cca 200-500kbps min nez jakou mam rychlost (klasik 5mbps), tady mi to nenamerilo snad vic jak 4000 kbps snad jeste nikdy.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

nooo mam upc clasic a stahuju na tomto serveru 977.15 a upstream 137.89

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Cus tak ja mam UPC extrem a mam docela rychlí net.Tak 10M/1.9M ja jsem spokojny docela akurat ta cena!!!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

no ja mam taky extreme a taky si myslim ze 500 KBs je docela malo vic jak tohle z toho nedostanu... ale byl tady typek z upc a sem mu rikal ze to asi nefrci tak jak by melo a on ze to je agregaci ze sme prej tri na patre tak ze nevi ale at si zkusim zavolat na dispecink ze mi reknou.. no jeste sem tam nevolal ale pristi tejden tam zavolam :( ale od ty doby jak to zvedli tak mam pocit ze se mi ta rychlost ani trochu nezvysila mozna i lehce naopak :X

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

repost z vedlejsiho threadu:

mam upc extreme s boostem na upload a vysledek mereni pred par minutama vypada takhle :

http://rychlost.cz/sys/result/89.176.219.242/1188085726/cd82b7b775/

a to je prosim jeste pomerne vysoka rychlost. pres den rychlost byla tak na urovni hodne pomalyho modemu. pokud to vubec fungovalo. modem se restartuje sam od sebe co pul hodiny. technika sem mel doma ve stredu, prisel, podival se, dotah konektory, prohlasil ze tohle jeste nevidel, pak nekde vytelefonoval ze zrejme mame zasumenej rozvadec a odesel. druhej den mi to svistelo jako drak, takze sem dalsi navstevu technika odvolal. a v patek sem toho horce litoval, protoze internet prakticky zadnej .o) cili dalsi reseni bude halt v pondeli. veverka po telefonu se me snazila minulej tejden taky presvedcit ze mam zavirovanej pocitac, respektive oba pocitace (z toho na jednom jede linux) a odmitla mi dat primou linku na technickou podporu, abych nemusel pokazdy absolvovat (a nasledne platit) hodinovy cekani ve fronte. technik co byl u nas mi dal telefoni cislo na technickou podporu, ale zrejme jim zvoni sluchatko na lince pro techniky, bo ze dvou pripadu kdy sem tam volal mi jednou celkem ochotne poradili a po druhy me tezce vyfakovali abych tahnul na zakaznickou linku. takze kdyby nekdo chtel taky zkusit loterii, tak tady je cislo 729 929 910.

jo, jeste dodam lokalitu - sidliste lehovec (tusim ze to spada pod hloubetin)

+ teda k agregaci, dodneska jsem mel za to ze u UPC zadna agregace neexistuje. dokonce aj technik mi tohle vyvracel

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dokud jsem byl v Kralupech do srpna u Karnevalu, rychlost downloadu byla 5M, kdykoli jsem to měřil. Teď to vzal UPC. Platím tarif light, mělo by to umět 5M, teď to bývá tak 200-300k, taky už jsem naměřil 33k. Soused platí Extreme a rychlost má stejně nízkou. Nejvíc jsem naměřil 3M v neděli odpoledne. Úplné spadnutí jsem nepozoroval.

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.