od uhis příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Mám Wifi připojení v Brně Řečkovicích a není to nic moc. KAbelovku nám v naší ulici nepovedou má nebo zná někdo rozumné připojení za rozumnou cenu? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | netbox.cz |
---|---|
od uhis příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | a jak satelitem bo co kabel před barákem nemám a jsem na ul. Vránova, kdež jsem se jich ptal tak maj fa. která to pro ně dělá a je to daleko dražší než mám |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravim, mohu Vam nabidnout pripojeni k internetu, vzhledem k Vasi poloze je treba osobni navsteva a promereni signalu. Sdelte prosim nejaky kontakt na Vas. e-mail: admin@internet1.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jaký poskytovatel? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | V Reckovicich copak je netbox? Pouze marketingový průzkum, ne? |
---|---|
od uhis příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | jo tak akorát v panelákách |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.internet1.cz |
---|---|
od uhis příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | tam jsem se koukal ceny nic moc a agregace se mi nelibí být sám na lince tak to si můžu rovnou pořidit telekom a jsem s tou cenou stejně a je to po kabelu |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Pokud budete v dohledu, tak by se pripadne dalo domluvit sdileni konektivity s nami pres wifi... V jake casti ulice Vranova by to bylo? horni/dolni? |
---|---|
od uhis příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | 123 takže horní |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Tak to je uplne kousicek, my 122... nejak se domluvime... Muj mail je: jendabo(zavinac)centrum.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Myslim, ze bude nejrychlejsi i nejrozumnejsi komunikovat pres mail... nebo ne? |
---|---|