Rychlost netu od UPC

Toto téma diskuze se týka poskytovatele připojení UPC internet, zobrazit všechna témata v diskuzi o UPC internet.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ahoj všem, přišel někomu informační e-mail od UPC o navýšení rychlosti internetu a to až 4x od 1.4.2007. Pokud ano, už jste někdo zaznamenal zrychlení? Díky

od smazáno

<fieldset><legend>Béda:01.04.2007 09:21</legend>Ahoj všem, přišel někomu informační e-mail od UPC o navýšení rychlosti internetu a to až 4x od 1.4.2007. Pokud ano, už jste někdo zaznamenal zrychlení? Díky</fieldset>

Mail přišel, ale navýšení zatím žádné. Mělo by se dostavit v průběhu měsíce.

od smazáno

<fieldset><legend>Bright:01.04.2007 09:32</legend><fieldset><legend>Béda:01.04.2007 09:21</legend>Ahoj všem, přišel někomu informační e-mail od UPC o navýšení rychlosti internetu a to až 4x od 1.4.2007. Pokud ano, už jste někdo zaznamenal zrychlení? Díky</fieldset>

Mail přišel, ale navýšení zatím žádné. Mělo by se dostavit v průběhu měsíce.</fieldset>

děkuji, jsem na to zvědavý :o) zajímalo koliknásobné to navýšení bude, když uvedli &quot;až čtyřnásobné&quot; :)

od smazáno

<fieldset><legend>Béda:01.04.2007 12:42</legend>..</fieldset>

rychlosti jsou zde:

<pre>http://www.dsl.cz/clanky.php?clanek=693</pre>

od smazáno

Zatím také bezváznamně čekám. Jen mohli ještě zvednout FUP a bylo by to bezva

od smazáno

Ahoj,mám od UPC internet s názvem EASY (1024 / 128)chtěl bych se zeptat,kdy se ta rychlost toho netu zvýší?Pořád čekám,ale rychlost je stejná... předem děkuju za Vámi odeslané názory na můj dotaz<span class="t-red"><b>

od smazáno

Od 1. dubna se noví zákazníci UPC a Media Karneval dočkají nabídky až čtyřnásobně rychlejšího připojení k internetu, než kolik činí současné hodnoty. Internet zrychlí rovněž stávajícím zákazníkům Karnevalu.<b> Stávající zákazníci UPC si musejí na kompletní zrychlení počkat tři měsíce, během kterých rychlosti jejich internetu bude stoupat postupně. </b>

od smazáno

Rychlost se má zvyšovat &quot;v průběhu&quot; dubna, tj. že 30.4.2007 ti to pustí rychleji.

od smazáno

Je mi líto, ale nemáš pravdu. Nejde sem hodit odkaz na oficiální stránky UPC, kde je vše ohledně navyšování vysvětleno :o) Zájemci se musí proklikat na stránkách <pre> http://www.upc.cz/ </pre> přes odkaz &quot;Internet&quot; a poté &quot;Nejčastější dotazy&quot;...

od smazáno

Podrobnosti jsem našel i zde <pre> http://www.parabola.cz/clanky/2562/upc-zvysuje-rychlost-internetu-a-snizuje-cenu-u-nabidky-extreme/ </pre>

od smazáno

Děkuju za rady,jenže na těch odkazech co sem mnozí dávate je jen orientační vysvětlení,a 30.4 se mě zvedne myslím jen pouze rychlost (download) a upload zůstane i nadale při těch 128 kpbs, protože já bych chtěl co nejdřív ten UP..(256) :-((

od smazáno

a email mě žádný nedošel,ohledně zvyšování.. ani pouhý telefonát.. dá se to tak říct, že UPC má v tom bordel,i kvůli častým,nebo spíš stálým agregováním netu..

od smazáno

a taky by mne zajímalo,píší rychlost ''AŽ'' 3072 / 256,tak mě zajíma kolik asi bude garance rychlosti

od smazáno

Ono v tom e-mailu nic jiného, než orientační vysvětlení nebylo, bylo v něm méně informací, než právě v odkazech, které jsi mohl vidět. Já osobně UP vyřešil dokoupením balíčku do doby, než se to zvedne a jsem spokojený :o) Jinak co se týče agregování, ani v tom jsem nezjistil žádné negativní změny. Rychlost je taková jaká má být a vše jede OK, takže nezbývá asi ni jiného, než jen čekat. V některých lokalitách už zvýšení pocítili :o)

od smazáno

K tomu dalšímu... zkus si udělat pár testů rychlosti a vyprůměruj si tvou stávající rychlost. Já mám Light a rychlost se mi pohybuje od 2200 do 2500 kb/s, takže rychlost až na pár kilo docela sedí...

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.