od smazáno IP: (zobrazit) | Jaký internet zvolit,jak jste spokojeni? Kasten.NET (netnet.cz), neranet.info nebo Karneval? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Mám Karneval a jsem spokojen.Nepadá občas pomalejší,ale na klasiku dostačující.Vřele doporučuji |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <span class="t-blue"><b>zkus www.netmelnik.com ma dobry ceny za pausaly jen to zrizeni vysi ale to je vsude vrati seto a minimalni vypadky za rok apul byl jen jeden a to hodinovy kdyz blesk vletel do melnicky veze kde ma anteny. vrele doporucuju |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Podívej se na stránky www.myweb.cz Není to nejrychlejší, ale pokud nestahuješ filmy, tak to stačí. Zajímavá je hlavně cena. |
---|---|
od korelax příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Zrušil jsem Karneval a používám Kasten.NET (netnet.cz), za méně peněz, více muziky ... :-) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | v melniku by melo byt pokryti www.vasesit.cz, tel. 844 544 544, juknete se, obhlidku technika maji zdarma. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | O myweb.cz tu spousta lidí píše, že s ním mají špatný zkušenosti a nedoporučujou |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | testni http://www.Brouzdal.cz maji promereni zadaco, ceny dobry a da se s jejich sefem domluvit. Podle vseho co vim tak tak tam pouzivaj optiku po sidlistich a k lidem co jsou mimo to chtrilej vzduchem. Ja jedu vzduchem a sem spokojenej ... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ja bych doporucil sit FajNnet pouzival jsem myweb(nic moc rychlost vecer skoro mrtve )od te doby co mam FajNnet jsem spokojen paradni ceny a jednani |
---|---|
od majky příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Myweb ne, to už Kasten (netnet.cz) nebo Pripojen (pripojen.cz).... |
---|---|
od majky příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | :-) To samé co myweb, když ptáčka lapají heztky mu zpívají. Nedej bože, abys měl problém s netem, 1 měsíc čekáš na návštěvu arogantního technika. ..... |
---|---|
od majky příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | jj, fajnnet je fajn. Skoro stejnýá ceny má i Připojen.cz |
---|---|
od majky příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | V Nera je hodně poskytovatelů: Ty můžu doporučit ... Já mám fajnet a kámoš připojen a absolutní spokojenost. |
---|---|
od qwadr příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Rozhodně nedoporučuji Kasten net. Kdo měl tu čest, ví o čem to je. |
---|---|