od smazáno IP: (zobrazit) | uz asi mesic a pul mam problem se pripojit, asi 6x mi volal technik a neni schopen nic vyresit jedine co mi poradil bylo ze mam 2x poslat modem na reklamaci a stejne vzdycky prijde ze je vporadku. Uz jsem vyzkousel pripojit se pres jine modemy a stejne to nejde prosim poradte nekdo jestli mate podobne zkusenosti |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Na to aby se někdo alespoň pokusil ti odpovědět tu píšeš málo informací : - jak seš připojený (technologie, zařízení) - ke komu seš připojený (ISP, druh služby) - jak máš připojení nastavené |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ještě by pomohlo sdělit: Verze OS a jak se konkrétně (tzn. nezobrazí se stránky, modem hlásí chybu...) problém projevuje. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | karta 4G combi se nepřihlásí hned napoprvé hlásí chybu 668 nebo 718,někdy napíše že je připojen,up jde down ne,správné připojení se podaří až na 4-5 pokus signál -57 ,4G Liberec Č.Lípa v poho. EDGE/GPRS Stráž pod Ralskem popsané problémy |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>valecc</legend>uz asi mesic a pul mam problem se pripojit, asi 6x mi volal technik a neni schopen nic vyresit jedine co mi poradil bylo ze mam 2x poslat modem na reklamaci a stejne vzdycky prijde ze je vporadku. Uz jsem vyzkousel pripojit se pres jine modemy a stejne to nejde prosim poradte nekdo jestli mate podobne zkusenosti</fieldset> mam podobný problém, připojený sem přes kabel, zajištuje mi to firma pescom net. ostatní počítače připojit jdou, jen ten muj ne. pls poradte |
---|---|