od smazáno IP: (zobrazit) | Nikdy se mi nepodarilo nastavit postu k odeslani v Outlooku pres Bluetone nebo neco jineho, i kdyz nekde jsem cetl, ze musim pouzit prave Bluetone. Musim byt nekde navic registrovan, mit neco navic zaplacene nebo staci jen napsat spravny SMTP server? Poradte prosim. Zkousel jsem a stale nefunguje. |
---|---|
od johnson příspěvků: 31 IP: (zobrazit) | Mno, bluetone, musis pouzit jedine tehdy, jsi-li pres ne pripojen... Jinak si nastav smtp server tveho poskytovatele, a jestli nevis, tak ho pozadej, at ti jeho adresu oznami.. Napriklad, kdyz mas contactel, tak je to smtp.contactel.cz, atd... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Pripojeni mam prave pres Bluetone (WiFi) mel jsem to v seckci o Bluetone, ale modaratori to preradili tak to nebylo ted prilis jasne. A jejich SMTP mi proste nefunguje, proto se ptam jestli je nutna jeste nejaka registrace. Zkousel to nekdo? |
---|---|
od Adam moderátor | <fieldset><legend>Marek</legend>Pripojeni mam prave pres Bluetone (WiFi) mel jsem to v seckci o Bluetone, ale modaratori to preradili tak to nebylo ted prilis jasne. A jejich SMTP mi proste nefunguje, proto se ptam jestli je nutna jeste nejaka registrace. Zkousel to nekdo?</fieldset> sekce bluetone tu neni, co takhe priste napsat predmet namisto "SMTP" "problemy se SMPT na wifi Bluetone" |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zkus si stáhnout s www.seznam.cz automatické nastavení Outlooku. Mně to pomohlo. Nevím přesně v čem je zakopaný pes ale jde to :D |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Dekuji Adamovi za jasnou odpoved na muj problem moc mi to pomohlo. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Muzes prosim poslat Bohun presnou adresu, kde to automaticke nastaveni je domena Seznam je siroky pojem. Nevim jestli mam hledat na Seznamu automaticke nastaveni a nebo pouzit mail Seznamu a tam nekde hledat automaticke nastaveni. dik. |
---|---|
od lada1 příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | :roll: http://help.seznam.cz/ :shock: |
---|---|
od lada1 příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | Nebo jednoduše : Pro nastavení účtu v poštovním programu použijte tyto údaje: - server pro příchozí poštu: pop3.seznam.cz (IP 212.80.76.46), port 110 - server pro odchozí poštu: smtp.seznam.cz (IP 212.80.76.43), port 25 - dále je u tohoto serveru nutné zapnout funkci "SMTP autentifikace" (ověřování uživatelského jména a hesla na SMTP serveru) Pokud nefunguje v smtp seznam.cz tak zadat tu IP adresu a bude vše OK ! :idea: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | SMTP |
---|---|