Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Možnosti připojení v Nýřanech

Možnosti připojení v Nýřanech

Možnosti připojení v Nýřanech

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím všechny,kdo mi doporučí nějaké připojení wifi v Nýřanech?Potřebuji rychlé a stabilní připojení.Jestli někdo napíše rychlost,cenu a kontakt budu vděčnej.:-)

od smazáno

<fieldset><legend>Kendy:15.01.2007 09:58</legend>Zdravím všechny,kdo mi doporučí nějaké připojení wifi v Nýřanech?Potřebuji rychlé a stabilní připojení.Jestli někdo napíše rychlost,cenu a kontakt budu vděčnej.:-)</fieldset>

od smazáno

<fieldset><legend>Kendy:15.01.2007 09:58</legend>Zdravím všechny,kdo mi doporučí nějaké připojení wifi v Nýřanech?Potřebuji rychlé a stabilní připojení.Jestli někdo napíše rychlost,cenu a kontakt budu vděčnej.:-)</fieldset>

No znám akorát Rada Česká síť, 160 kbs wifi agragace 1:1 a 467 vč DPH. Teď chodí stabilně, ale jinak jsem měl poměrně velké problémy s reklamací a když to nechodilo a stěžoval jsem si, prej mě klidně odpojí...nevím, není asi normální jednání, ale bydlím ještě v Domažlicích, tak tady nikdo jinej není, až bys sehnal v Nýřanech jiného než tohohle, prosím dej mi vědět. Budu se stěhovat..rychlost je dnes už poměrně malá..

od smazáno

Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.

od smazáno

<fieldset><legend>Kendy:23.01.2007 09:44</legend>Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.</fieldset>Tak ForWIFI mam. Uvadějí sice 3 mbps v obouch směrech, ale je tam háček. 3 mbps jedou jen při prohlížení stránek. Jak mile se něco začne stahovat i jen ze stránek, tak rychlost omezí na 1 mbps. Po zhruba 20 mB tu rychlost utnou na 1 mbps. Mají tak nastavený pravidla a tu chvilku to jede na plno, než se uplatní pravidlo.. Pingy jsou slušný. Blbí je že se to omezuje i při sledování TV po netu, tak že když je vyšší kvalita, tak se to pak seká.. Taky je blbí, že i mezi sebou lidi v síťi ForWifi si můžou posílat jen tím 1 megabitem. Pravidlo se uplatňuje i ve vnitřní síti. Jinak chytam Netro, Nosku, ForWifi, Wrabbit a WIFI nÝŘANY. Ale kontakt mam jen na ForWifi a mohl bych sehnat na Nosku jinak nevim jak se dostat na ty ostatní sítě. Pilsfree se opravdu chystá až do Nýřan, ale je to jak už tu bylo psáno. Jinak někdy v únoru by tu mělo být pokrytí Velbnet. www.velbnet.cz. Já osobně budu k nim přecházet. Jsou tedy drašší, ale pokrytí bude na fregvenci 5,4. Mnohem kvalitnější než 2,4 a hlavně 2,4 je v Nýřanech hodně zarušená.

od smazáno

<fieldset><legend>Jano:26.01.2007 10:11</legend><fieldset><legend>Kendy:23.01.2007 09:44</legend>Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.</fieldset>Tak ForWIFI mam. Uvadějí sice 3 mbps v obouch směrech, ale je tam háček. 3 mbps jedou jen při prohlížení stránek. Jak mile se něco začne stahovat i jen ze stránek, tak rychlost omezí na 1 mbps. Po zhruba 20 mB tu rychlost utnou na 1 mbps. Mají tak nastavený pravidla a tu chvilku to jede na plno, než se uplatní pravidlo.. Pingy jsou slušný. Blbí je že se to omezuje i při sledování TV po netu, tak že když je vyšší kvalita, tak se to pak seká.. Taky je blbí, že i mezi sebou lidi v síťi ForWifi si můžou posílat jen tím 1 megabitem. Pravidlo se uplatňuje i ve vnitřní síti. Jinak chytam Netro, Nosku, ForWifi, Wrabbit a WIFI nÝŘANY. Ale kontakt mam jen na ForWifi a mohl bych sehnat na Nosku jinak nevim jak se dostat na ty ostatní sítě. Pilsfree se opravdu chystá až do Nýřan, ale je to jak už tu bylo psáno. Jinak někdy v únoru by tu mělo být pokrytí Velbnet. www.velbnet.cz. Já osobně budu k nim přecházet. Jsou tedy drašší, ale pokrytí bude na fregvenci 5,4. Mnohem kvalitnější než 2,4 a hlavně 2,4 je v Nýřanech hodně zarušená.</fieldset>

No já zatím čekám až se přestěhuju, což bude v rámci půl roku ale jak koukám, tak si člověk nevybere, chtěl bych nějakou garnaci, ta agregace je naprd i když může běhat dobře, pokud nejsem s někým kdo furt stahuje, to si raději nechám 1:1, když koukám na radu, tak oproti welbnetu není až tak hroznej, když ,mám 160 kbs za 400 bez daně, to je jak u velbnetu ten jejich mail home nebo co.

Zkoušel jsem i 802.cz, mají prý snad nějakou televizní službu, ale net wifi pokrytí nemají a optikou taky ne...

od smazáno

Nevěřím svým očím...někdo tu řekl, že internet od nejm. posk. (160kbps za 480Kč) je dobrá cena?! Sem si 100procentně jist že to samé vám můžeme poskytnout také, klidně dvojnásobek a rádi.Jenom pro upřesnění, někdo tu psal že při megabitu(1000kbps) mu nejede televizní vysílání v nejvyšší kvalitě a já sem si jist, že s touhle rychlostí(160kbps) to pojede sotva v té nejhorší! My nabízíme agregovaný tří megabit a nechceme aby rychlost klesala pod 512kbps a sem si jist že rychlosti máme tolik, že se tak nestává, v případě že ano, vždy říkám lidem že mají psát nebo volat, protože problém je z 99 procent ve spoji(v dusledku zarušení).Rychlost sice neručíme, ale tím že máme smlouvu na dobu neurčitou, má možnost každy kdo si myslí že to není pravda odejít.To se vám u ostatních poskytovatelů nepovede.

Lukáš Kodl, Forwifi

Případné dotazy nebo připomínky volejte natel.: 774 606761

<span class="t-red"><span class="t-red">

od smazáno

<fieldset><legend>Jano:26.01.2007 10:11</legend><fieldset><legend>Kendy:23.01.2007 09:44</legend>Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.</fieldset>Tak ForWIFI mam. Uvadějí sice 3 mbps v obouch směrech, ale je tam háček. 3 mbps jedou jen při prohlížení stránek. Jak mile se něco začne stahovat i jen ze stránek, tak rychlost omezí na 1 mbps. Po zhruba 20 mB tu rychlost utnou na 1 mbps. Mají tak nastavený pravidla a tu chvilku to jede na plno, než se uplatní pravidlo.. Pingy jsou slušný. Blbí je že se to omezuje i při sledování TV po netu, tak že když je vyšší kvalita, tak se to pak seká.. Taky je blbí, že i mezi sebou lidi v síťi ForWifi si můžou posílat jen tím 1 megabitem. Pravidlo se uplatňuje i ve vnitřní síti. Jinak chytam Netro, Nosku, ForWifi, Wrabbit a WIFI nÝŘANY. Ale kontakt mam jen na ForWifi a mohl bych sehnat na Nosku jinak nevim jak se dostat na ty ostatní sítě. Pilsfree se opravdu chystá až do Nýřan, ale je to jak už tu bylo psáno. Jinak někdy v únoru by tu mělo být pokrytí Velbnet. www.velbnet.cz. Já osobně budu k nim přecházet. Jsou tedy drašší, ale pokrytí bude na fregvenci 5,4. Mnohem kvalitnější než 2,4 a hlavně 2,4 je v Nýřanech hodně zarušená.</fieldset>

Omlouvám se že jsem Vám tuto moznost nenabídl dřív, ale zdali budete chtít, není problém a klidně vás přiopojíme také 5ti GHz. určitě se nějak dohodnem a můžem od Vás vzít to 2,4 GHz AP, pokud je od nás.

Bohužel nevím o jakého našeho zákazníka jde, jinak bych se ozval telefonicky. Lukáš Kodl

od smazáno

<fieldset><legend>Lukáš Kodl:31.01.2007 18:47</legend><fieldset><legend>Jano:26.01.2007 10:11&lt;/legend&gt;&lt;fieldset&gt;&lt;legend&gt;Kendy:23.01.2007 09:44</legend>Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.</fieldset>Tak ForWIFI mam. Uvadějí sice 3 mbps v obouch směrech, ale je tam háček. 3 mbps jedou jen při prohlížení stránek. Jak mile se něco začne stahovat i jen ze stránek, tak rychlost omezí na 1 mbps. Po zhruba 20 mB tu rychlost utnou na 1 mbps. Mají tak nastavený pravidla a tu chvilku to jede na plno, než se uplatní pravidlo.. Pingy jsou slušný. Blbí je že se to omezuje i při sledování TV po netu, tak že když je vyšší kvalita, tak se to pak seká.. Taky je blbí, že i mezi sebou lidi v síťi ForWifi si můžou posílat jen tím 1 megabitem. Pravidlo se uplatňuje i ve vnitřní síti. Jinak chytam Netro, Nosku, ForWifi, Wrabbit a WIFI nÝŘANY. Ale kontakt mam jen na ForWifi a mohl bych sehnat na Nosku jinak nevim jak se dostat na ty ostatní sítě. Pilsfree se opravdu chystá až do Nýřan, ale je to jak už tu bylo psáno. Jinak někdy v únoru by tu mělo být pokrytí Velbnet. www.velbnet.cz. Já osobně budu k nim přecházet. Jsou tedy drašší, ale pokrytí bude na fregvenci 5,4. Mnohem kvalitnější než 2,4 a hlavně 2,4 je v Nýřanech hodně zarušená.</fieldset>

Omlouvám se že jsem Vám tuto moznost nenabídl dřív, ale zdali budete chtít, není problém a klidně vás přiopojíme také 5ti GHz. určitě se nějak dohodnem a můžem od Vás vzít to 2,4 GHz AP, pokud je od nás.

Bohužel nevím o jakého našeho zákazníka jde, jinak bych se ozval telefonicky. Lukáš Kodl</fieldset>+

Dobrý den pane Kódle, klidně se přiznám, jmenuju se škandera a můj spolužák ze střední pan jaroslav rada je jediným poskytovatelem v Domažlicích a jediný o kterém jsem věděl v nýřanech. Plánuji se přestěhovat v rámci půl roku až něco déle a pokud nabídnete lepší službu což snad doufám, pak nevidím problém. Proč jsem napsal, že to je lepší, protože i když jsem vyzkoušel od něj agregovanou 1:10 a měl jsem taky celý večer 36 kbs, pak zvolím 1:1 a je lepší 160, i když to není moc ale je garantovaná. Pokud nabídnete 3 mega a garance nepůjde pod třeba 512 pak budu jedině rád, kontaktuji Vás až bude aktuální pro zaměření. P.S. Jedná se o lokalitu pod železniční zastávkou Kamenný Újezd asi 27 rozestavěných parcel, trať Nýřany Heřmanova Huť, to jen pro představu. Zdravím

od smazáno

<fieldset><legend>Lukáš Kodl:31.01.2007 18:22</legend>Nevěřím svým očím...někdo tu řekl, že internet od nejm. posk. (160kbps za 480Kč) je dobrá cena?! Sem si 100procentně jist že to samé vám můžeme poskytnout také, klidně dvojnásobek a rádi.Jenom pro upřesnění, někdo tu psal že při megabitu(1000kbps) mu nejede televizní vysílání v nejvyšší kvalitě a já sem si jist, že s touhle rychlostí(160kbps) to pojede sotva v té nejhorší! My nabízíme agregovaný tří megabit a nechceme aby rychlost klesala pod 512kbps a sem si jist že rychlosti máme tolik, že se tak nestává, v případě že ano, vždy říkám lidem že mají psát nebo volat, protože problém je z 99 procent ve spoji(v dusledku zarušení).Rychlost sice neručíme, ale tím že máme smlouvu na dobu neurčitou, má možnost každy kdo si myslí že to není pravda odejít.To se vám u ostatních poskytovatelů nepovede.

Lukáš Kodl, Forwifi

Případné dotazy nebo připomínky volejte natel.: 774 606761

<span class="t-red"><span class="t-red"></fieldset>

ještě smlouva na neurčitou je dobrá věc, jen rada ji má také, jenže má výpověď 3 měsíce, pokud mi ale ten debil řekne, při stížnosti na připojení, že mě klidně odpojí když se mi to nelíbí, pak asi ani tohle nebudu akceptovat a odejdu ze dne na den. Doufám že tohle u vás nebude potřeba řešit a máte jiný přístup, Zdravím, Zde reklama www.ceskasit.cz super, když někdo chce vyhodit prachy..

od smazáno

<fieldset><legend>skandy:31.01.2007 19:41</legend><fieldset><legend>Lukáš Kodl:31.01.2007 18:47</legend><fieldset><legend>Jano:26.01.2007 10:11&lt;/legend&gt;&lt;fieldset&gt;&lt;legend&gt;Kendy:23.01.2007 09:44</legend>Tak tam funguje ještě údajně Netro,ale to nebrat,potom ještě ze Zbůchu Noska a o víkendu mi přijedou naměřit a zapojit ForWifi,ty deklarují rychlosti 3 mega v obou směrech a ping kolem 15ms(kontakt je 777839930,nebo 774606761).Když se dá ale dohromady dost lidí a seženou se dobrá místa na legální umístění antén,tak se dá zařídi PilsFree,což by byla nejlepší volba.</fieldset>Tak ForWIFI mam. Uvadějí sice 3 mbps v obouch směrech, ale je tam háček. 3 mbps jedou jen při prohlížení stránek. Jak mile se něco začne stahovat i jen ze stránek, tak rychlost omezí na 1 mbps. Po zhruba 20 mB tu rychlost utnou na 1 mbps. Mají tak nastavený pravidla a tu chvilku to jede na plno, než se uplatní pravidlo.. Pingy jsou slušný. Blbí je že se to omezuje i při sledování TV po netu, tak že když je vyšší kvalita, tak se to pak seká.. Taky je blbí, že i mezi sebou lidi v síťi ForWifi si můžou posílat jen tím 1 megabitem. Pravidlo se uplatňuje i ve vnitřní síti. Jinak chytam Netro, Nosku, ForWifi, Wrabbit a WIFI nÝŘANY. Ale kontakt mam jen na ForWifi a mohl bych sehnat na Nosku jinak nevim jak se dostat na ty ostatní sítě. Pilsfree se opravdu chystá až do Nýřan, ale je to jak už tu bylo psáno. Jinak někdy v únoru by tu mělo být pokrytí Velbnet. www.velbnet.cz. Já osobně budu k nim přecházet. Jsou tedy drašší, ale pokrytí bude na fregvenci 5,4. Mnohem kvalitnější než 2,4 a hlavně 2,4 je v Nýřanech hodně zarušená.</fieldset>

Bohužel nevím o jakého našeho zákazníka jde, jinak bych se ozval telefonicky. Lukáš Kodl</fieldset>+

Dobrý den pane Kódle, klidně se přiznám, jmenuju se škandera a můj spolužák ze střední pan jaroslav rada je jediným poskytovatelem v Domažlicích a jediný o kterém jsem věděl v nýřanech. Plánuji se přestěhovat v rámci půl roku až něco déle a pokud nabídnete lepší službu což snad doufám, pak nevidím problém. Proč jsem napsal, že to je lepší, protože i když jsem vyzkoušel od něj agregovanou 1:10 a měl jsem taky celý večer 36 kbs, pak zvolím 1:1 a je lepší 160, i když to není moc ale je garantovaná. Pokud nabídnete 3 mega a garance nepůjde pod třeba 512 pak budu jedině rád, kontaktuji Vás až bude aktuální pro zaměření. P.S. Jedná se o lokalitu pod železniční zastávkou Kamenný Újezd asi 27 rozestavěných parcel, trať Nýřany Heřmanova Huť, to jen pro představu. Zdravím</fieldset>

V Kamenem Ujezdu vysilame i my - NoskaNet. Kameny Ujez ma celkem 3 vysilace a je pokryt cely.

Rychlosti ktere lze namerit jsou az k 2.5M/768k.

Pro prehled uvedu kontak na majitele NoskaNet

Milos Noska +420 728 834 418

Technik site NoskaNet (drive WiFi-Nyrany (mesto)).

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.