od smazáno IP: (zobrazit) | Dobry den, potreboval bych zjistit nejake pripojeni na Hlavni tride v Porube. bydlim v druzstevnim byte (OKD) a s tim jsou udajne nejake problemy (instalace anteny,atd.). Prosim, nedoporucujte mi kabelovku, potrebuji neco s nejlepsim pomerem cena vykon (a pokud mozno, tak bez FUP). Dekuji |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Dominik:10.12.2006 14:31</legend>Dobry den, potreboval bych zjistit nejake pripojeni na Hlavni tride v Porube. bydlim v druzstevnim byte (OKD) a s tim jsou udajne nejake problemy (instalace anteny,atd.). Prosim, nedoporucujte mi kabelovku, potrebuji neco s nejlepsim pomerem cena vykon (a pokud mozno, tak bez FUP). Dekuji</fieldset> Napiš mi na email ted01@centrum.cz a ja ti poradim. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Dominik:10.12.2006 14:31</legend>Dobry den, potreboval bych zjistit nejake pripojeni na Hlavni tride v Porube. bydlim v druzstevnim byte (OKD) a s tim jsou udajne nejake problemy (instalace anteny,atd.). Prosim, nedoporucujte mi kabelovku, potrebuji neco s nejlepsim pomerem cena vykon (a pokud mozno, tak bez FUP). Dekuji</fieldset> Prominte sekl jsem se napiste na ted01@seznam.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | skus ovfree.net taky mam okd byt v porube a zapojili me v pohode |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | v Porube jedine http://www.poruba.net/ maji natazene vlastni opticke kabely |
---|---|
od jamaji příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | My máme připojení PODA přes lanku, je to v pohodě, 4000/300 za 500,-, jsme spokojení |
---|---|