Rychlost.cz Fórum Síťový hardware ANtena wifi a rychlost

ANtena wifi a rychlost

ANtena wifi a rychlost

Síťový hardware
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dobry den

PRosim Vas najde se nejaka duse ktera poradi?

Chci se zeptat jak je mozne kdyz mam klienty na ruzne strany od anteny a ona jedna je nedokaze pojmout potreboval bych zapojit dve az tri anteny na potrebne smery.Jde to nejak udelat do jednoho AP?Jsou nejake slucovace ktere to umozni ci je nutno specialni hardware.Dale jak se da merit a ridit rychlost stahovani a vypousteni k ruznym klientum?Poteboval bych omezovat rychlost jak to krome lin uxoveho serveru jde jeste udelat je nejaky AP ktery ot umi?

PRedem dekuji vsem za SLUSNE odpovedi

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Na různě směry od AP se používá všesměrová anténa. Pokud jde o větší vzdálenosti je lepší použít antény více smšrové, slučovače existují, ale zatím jsem měl možnost odzkoušet pouze na dvě antény a výsledek nicmoc. Shaping se dá dělat i na AP záleží kolik klientů bude připojeno, funguje to jakž tak do max 10 klientů. Pokud jich je více je nutné buď použít více HW nebo jedno PC.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ahoj ty slucovace nedoporucuji mam vyzkouseno des but vsesmer nebo sektory a vyce ap co se tyce rychlosti tak burt QOS nebo zarizeni co to umi ale to je trochu za jine penizky napr.http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=55087

toto neni spatne slapeto gut

 
od mmike
příspěvků: 145
IP: (zobrazit)

doporucujes mu na par lidi canopy za desetitisice ? :o))))))) no toto bych resil spise 3 dobrymi sektory a 3 AP,i tak te nemine pokusovani a ladeni.a v pripade mene zvucnych vytobku te to ani na moc nevyjde.De o to ze dyby to nevyhovelo,nenechas na tom mailant ;o)

MMike

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.