od smazáno IP: (zobrazit) | Nevím co si zvolit za připojení v Opavě, už to řeším pěkně dlouho a už to musím nějak vyřešit,pořád řeším co je NEJ a nějak se nemůžu dobádat konce.Je mi to jedno co to bude, jestli wifi nebo tak něco,ale ať s tím nejsou problémy.Co tak ten Opavský bezdrát?Opavanet nechcu, už jenom jaký mají přístup diky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Petr:27.11.2006 15:44</legend>Nevím co si zvolit za připojení v Opavě, už to řeším pěkně dlouho a už to musím nějak vyřešit,pořád řeším co je NEJ a nějak se nemůžu dobádat konce.Je mi to jedno co to bude, jestli wifi nebo tak něco,ale ať s tím nejsou problémy.Co tak ten Opavský bezdrát?Opavanet nechcu, už jenom jaký mají přístup diky</fieldset> Uvazoval jsi uz o pripojeni pres UPC ? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Honza:27.11.2006 22:20</legend><fieldset><legend>Petr:27.11.2006 15:44</legend>Nevím co si zvolit za připojení v Opavě, už to řeším pěkně dlouho a už to musím nějak vyřešit,pořád řeším co je NEJ a nějak se nemůžu dobádat konce.Je mi to jedno co to bude, jestli wifi nebo tak něco,ale ať s tím nejsou problémy.Co tak ten Opavský bezdrát?Opavanet nechcu, už jenom jaký mají přístup diky</fieldset> Uvazoval jsi uz o pripojeni pres UPC ?</fieldset> už jsem o tom slyšel,ale nééé moc |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Honza:27.11.2006 22:20</legend><fieldset><legend>Petr:27.11.2006 15:44</legend>Nevím co si zvolit za připojení v Opavě, už to řeším pěkně dlouho a už to musím nějak vyřešit,pořád řeším co je NEJ a nějak se nemůžu dobádat konce.Je mi to jedno co to bude, jestli wifi nebo tak něco,ale ať s tím nejsou problémy.Co tak ten Opavský bezdrát?Opavanet nechcu, už jenom jaký mají přístup diky</fieldset> Uvazoval jsi uz o pripojeni pres UPC ?</fieldset> už jsem o tom slyšel,ale nééé moc |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | 2560/256kb/s za 779Kč a 1O24/kb/s za 555Kč. To celkem jde, ne ? Kdyztak mi napis na ICQ 280-247-510 nebo na javrbo@seznam.cz |
---|---|