od smazáno IP: (zobrazit) | Můžete někdo doporučit jaké cenově nejlepší připojení na internet? Přestěhovali jsme se do nově zrekonstruovaného domu - památkově chráněného, takže na fasádě a střeše nesmí nic být. Pevnou linku nemáme. Zatím mi vycházi nejlépe Karneval 1M za 475,- Kč. Doporučite někdo něco lepšího - podotýkám za rozumnou cenu! Využívám internet jen na surfování a poštu. Děkuji |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Uvazovala jste jiz vyuziti UPC ? Za malinko vyssi cenu (555Kc) muzete mit Internet Easy 1024/128 kb/s. Objem přenášených dat je pětkrát větší než u Karnevalu, tzn. 10 GB. Navíc to nebude trvat dlouho a Karneval skonci pod UPC, takze ceny budou korigovany podle jejiho vzoru. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Bohužel, jak jsem již psala, máme památkově chráněný dům, takže nelze na fasádu ani střechu nic umístit. Kabelovku máme zavedenou doma. Jinak nabídka zní zajímavě |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jestliže již máte kabelovku zavedenou, znamená to, že již máte instalovanou zásuvku. Další nutné operace, mimo natažení kabelu od zmiňované zásuvky nebudou nutné. Jde jen o to spojit ji s počítačem, což nevyžaduje žádné Vámi zmiňované úpravy fasád nebo dokonce střechy. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Toto je mi jasné, ale my máme Karneval. Pro UPC by zanmenalo natáhnout nové rozvody či umístění satelitu. Nebo se mýlím? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | V tomto případě, je pro Vás nejlepší zůstat u Karnevalu. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ja bydlim pobliz a mam Karneval 1M. Mesic jsem to vydrzel (1024/128, fup 2 GB)za 475,- a po mesici mi prisla nabidka, kterou jsem vyuzil (3072/256, fup 10 Gb) za 577,-. Nic lepsiho (cena/stabilita) jsem nenasel. |
---|---|