Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení ČRa - Bluetone Classic 512 - od 21.11. data nezapočítávána = není FUP

ČRa - Bluetone Classic 512 - od 21.11. data nezapočítávána = není FUP

ČRa - Bluetone Classic 512 - od 21.11. data nezapočítávána = není FUP

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím, chci se zeptat, jestli se něco děje nebo je to jenom nějaká chyba u nich v systému. Mám od Bluetonu Classic 512 s 2GB FUP. Jenomže koukám v mým online přehledu že od 21.11.2006 se mi přestali započítávat jakákoliv přenesená data. Tzn. ani žádné omezení (512 mbyte/týden) se neprojevuje a jedu stále 512kbit. Bohužel jsem nikde nic nenašel zda se něco děje a rád bych to věděl. Pokud by to tak bylo furt tak by mě to potěšilo Smile PS pár Gb jsem určitě od té doby stáhnul a nic.

od smazáno

<fieldset><legend>Dave21:25.11.2006 14:35</legend>Zdravím, chci se zeptat, jestli se něco děje nebo je to jenom nějaká chyba u nich v systému. Mám od Bluetonu Classic 512 s 2GB FUP. Jenomže koukám v mým online přehledu že od 21.11.2006 se mi přestali započítávat jakákoliv přenesená data. Tzn. ani žádné omezení (512 mbyte/týden) se neprojevuje a jedu stále 512kbit. Bohužel jsem nikde nic nenašel zda se něco děje a rád bych to věděl. Pokud by to tak bylo furt tak by mě to potěšilo Smile PS pár Gb jsem určitě od té doby stáhnul a nic.</fieldset>

<span class="t-blue">To tedy, pane kolego, jásejte! Mě se stal přesně tentýž prípad - jenže v obráceném gardu - tedy tak, že teprve po cca 10ti měsících od mé instalace si vzpomněli a zprovoznili (ve smlouvě uvedený) &quot;nástroj&quot; AGREGACE - a to takovým způsobem, že - pokud s tím nic brzy neudělají - od nich uteču!!! Kvalita připojení - extrémní kolísání rychlosti - je tak veliké, že běžný e-mail s přílohou stahuji řádově 5 - 8 minut a to v denní i noční době, kdy by měla být síť různě vytížena!!! (při dohodnuté rychlosti 500kbit/s, agregace 1:5)! Přitom právě tento parametr (stabilizovaná rychlost) má údajně zásadní vliv na CELKOVOU kvalitu připojení! Pro úplnost musím upozornit, že za VOIP účtují hovorné i v jejich vlastní síti!!! Jinak nemám na jejich provozování námitek... Mimochodem - jsem klientem firmy <span class="t-red">&quot;INTERNET ZA BABKU&quot;

od smazáno

No už nejásám. Po několika dnech se FUP opět rozběhlo. To by mi nevadilo, protože to tak vlastně &quot;má být&quot;. Jenomže jsem si myslel, že to souvisí se změnama, které od 1.12.2006 hýbou s FUP u mnoha operátorů ADSL a jinak tomu nebude i u Bluetone. Bohužel Radiokomunikace asi zůstaly pozadu, nebo čekají co se bude dít. :(

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.