od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Jabadadoo1:20.01.2007 00:32</legend>Ze své zkušenosti co vím, LVI nebrat, absolutně nemají zájem o zákazníka, po třech měsících jsem to vzdal a šel jsem k InNet a jsem spokojený, zatím mají do Chrasavy jen 2MBit ale prý se to časem zlepší a já nejsem na žádný tahání filmů a proto mi to stačí. A cena je 500 měsíčně</fieldset> Presne tak,mel jsem taky LVI a odesel jsem,i kdyz jsem prisel o aktivacni poplatek nekde skoro dva litry....Mam ADV,jsem v takovem spatnem miste,ze nekdy mi to dost pada,nebo jede to pomalu...Jinak spokojenost...Byla mi nabidnuta moznost prejit z 2.4 GHz na 5 GHz,coz asi v brzke dobe vyuziji.. Taky nejsem nejaky tahac filmu,ale chci mit slusnou rychlost...Internetu zdar!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj, nevíte někdo o solidním poskytovali v Mníšku /LB? Byl tu jeden podvodník, takže bych rád zavítal do osvědčené firmy. Budeme mít novostavbu, docela na kopečku, ale nevím, zda je vůbec tady signál. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Naproti ob.uradu jed nahoru,nad chemicku,jed dal a potom v prvnim novem baraku na levo bydli kluk,co poskytuje bezdratovy internet/Pavel Šimek/. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A ten podvodnik v mnisku se urcite jmenoval Daniel Bohac,ze??Koukam,ze ten kripl podvadi cele liberecko.. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Daniel Boháč už si asi udělal 1 APčko na lanovce ještědu (+ má asi par balkónovek), A ted si připojuje stovky lidí na to jedno ap , vše na 3-10 kilometrové vzdálenosti s ovislinkama na "malé" sektorové antény. Takže přijení od něj sice zatím "nějak" funguje ale je to zbláta do louže pač každý kdo má trochu rozumu musí vědět že je to to totální nesmysl. Jen tak mimochodem eurnet dělá to samé. A ještě na konec např. Blueotne (české radiokomunikace) dělají taky připojení přes 5ghz přes Ještěd a používají 10x dražší zařízení než ovisnk (motorola canopy ) , a nikoho dále než po dálnici (cca 5km) nepřipojí. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jedno Boháčovo AP na 2,4 GHz je mimo jiné k zachycení u areálu LVT. Eurnet s lidmi pro jistotu uzavírá smlouvu na dobu určitou jeden rok, přičemž na odstranění závady, která musí být oznámena písemně, si dávají lhůtu snad 5 pracovních dnů. No, by mě zajímalo, jakpak tu závadu způsobenou rušením asi Eurneťáci odstraní...že by výměnou antény s vyšším ziskem a naúčtování to zákazníkovi? :-) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj, byl to samozřejmě Boháč. Mimochodem díky za tip na Pavla Šimka! Zajdu tam a poptám se. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | http://www.vikinet.net/ |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | a co to jako ma byt?? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | nedalo mi to.... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nuže pan Boháč a jeho pci-net v novém. Pravda, název viki-net zní o mnoho líp :o) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | To toho vola jeste nikdo za to lhani a podvadeni neutloukl??? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A konektivitu ma od A-netu.... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Řekl bych že možná od od IPEXU |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <u> ahoj,chci se zeptat jestli někdo nevíte jaká firma by mohla poskytovat internet z býlím kostelem nad nisou , kousek před dolní suchou , díky za odpovědi ???????? |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.