Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Ostrava-Zábřeh- Karpatská

Ostrava-Zábřeh- Karpatská

Ostrava-Zábřeh- Karpatská

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Hledám připojení k internetu v lokalitě Ostrava-Zábřeh, ul. Karpatská. Stačí mi 512/256. Poraďte prosím s vhodným, spolehlivým a ne příliš drahým poskytovatelem.

od smazáno

Zkuste Erkor, tady v ostrave zabrehu (vyskovicka) posledni dobou se poradne snazi a ac je to k nevire se vysvihli a jsou ted solidni, sice povest maji mirne posramocenou, ale je to o lidech a o miste pusobeni. Co jsem tak videl, tak v ove vymenili routery (a asi i dalsi technologie) a fakt to ted jede!!! Mam od nich tu vysokorychlostni variantu, a je to vsechno bez FUP. http://www.erkor.cz/ostrava/

Takze uz dva mesice naprosta spokojenost s nima, snad to tak bude nafurt uz... Pred rokem erkor byli nekde s kvalitou jinde a uz jsem hledal jinou alternativu, treba od bluetone nebo 802.cz, ale ti jsou cenove trochu nekde jinde... jinak, jedine bezte do tarifu bez fup a s nizkou agregaci, pripadne s garantovanou minimalni rychlosti...

<fieldset><legend>kobližek:03.11.2006 08:29</legend>Hledám připojení k internetu v lokalitě Ostrava-Zábřeh, ul. Karpatská. Stačí mi 512/256. Poraďte prosím s vhodným, spolehlivým a ne příliš drahým poskytovatelem.</fieldset>

od smazáno

<fieldset><legend>kobližek:03.11.2006 08:29</legend>Hledám připojení k internetu v lokalitě Ostrava-Zábřeh, ul. Karpatská. Stačí mi 512/256. Poraďte prosím s vhodným, spolehlivým a ne příliš drahým poskytovatelem.</fieldset>

http://www.gremgrem.com/

od smazáno

Jsem u gremgrem a jdu rychle pryč během dne mi to vůbec nejede pustí mi to vždy na chvíli a na dotazy vůbec neragují,ze záčatku tu se byl podívat a choval se velice arogantně,dnes telefony vůbec neberou dělají mrtvého brouka a zakazník je vůbec nezajíma.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.