4g zpomaluje se to jen mě?

Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám 4g Premium a běhá mi to nějakejch 16kb/s

dějě se to jen mě?

před týdnem mi to frčelo 100kb/s a těď hrůza

jak jsste na tom ??
nwmáte nějakou radu ???
icq 494-018-246
kury.jt@seznam.cz
Díky

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

To je prece naprosto normalni, vzdyt je to jako cokoli od velkych operatoru. Nazacatku to bezi super, ale pak prijde tvrda realita.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Nemuze to byt taky tim, ze jsi vycerpal limit 10GB? To by totiz odpovidalo.

Jinak musim rict, ze sleduju vyrazne zpomaleni, hlavne pres den, kdy rychlost dosahuje maximalne 512 kbit, nekdy i mene. V noci se to ale vetsinou zase rozjede na plnych 1024 kbit. Asi uz to ma moc lidi...

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Tom:27.10.2006 03:56</legend>Nemuze to byt taky tim, ze jsi vycerpal limit 10GB? To by totiz odpovidalo.

Jinak musim rict, ze sleduju vyrazne zpomaleni, hlavne pres den, kdy rychlost dosahuje maximalne 512 kbit, nekdy i mene. V noci se to ale vetsinou zase rozjede na plnych 1024 kbit. Asi uz to ma moc lidi...</fieldset>

Ja limit jistojiste nevycerpal, ale taky pozoruju od patku 27.10. priserne zpomaleni z 60 Kb/s az na dnes nejakych 5-8, mnohdy ani nenactu stranku. Jenom doufam, ze na tom nejak pracuji (treba posiluji) a je to jen docasne...

Piste sem vase postrehy s 4G!

 
od adam
moderátor

ja mam take 4G a take se me snizilo, ne tak vyrazne ale je to v radu desitek procent ted to slo skoro zpet, lokalita MB

jinak pridal sem nove statistiky, rozdeleni dle tarifu a okresu

http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/t-mobile/internet-4g/internet-4g-basic/

http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/t-mobile/internet-4g/internet-4g-standard/

http://rychlost.cz/poskytovatel-pripojeni/t-mobile/internet-4g/internet-4g-premium/

ale podle grafu to vypada ze se jednalo jen o snizeni maxim, tj u premium a je to zpet

http://rychlost.cz/graphs/pripojeni-tarif-isp/209/10/835/

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám úplně ten samej problém! Už jsem to reklamoval. Nejprve to běhalo v pohodě a teď je to pomalejší než dial-up. A to mám 4G premium. Fakt soda. Jestli s tím něco neprovedou, nacpu jim ten modem do chřtánu.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

V polovine října jsem měl zapůjčený testovací modem od T-mobile na internet 4g, bezelo to skvelel, po sepsání smlouvy opět skvělé, posledních cca 15 dní je to hrůza- viz. výsledky, které nejsou ojedinělé, datový kredit nemám vyčerpán.

Datum a čas: 21.11.2006 21:18
Download: 171.496 kbit/s (21.437 kB/s)
Upload: 14.016 kbit/s (1.752 kB/s)
Web odezva: 719.6ms 9467.5ms 20789.1ms

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

zdravím,

mám taky 4g - měl jsem problém se občas vůbec připojit, vyřešil jsem to všesměrovou anténou se ziskem 8db - anténa je přepočítaná z wifi na frekvenci 4g tj. 1.9GHz, je osmiprvková - jeden prvek vychází na 52mm. doporučuju použít co nejsilnější kabel, konektor jsem uřízl i s kouskem kabelu, v prodejně koupil BMC konektor f+m. teď se připojím po každé, ryghlost se pohybuje - stahování: 230-190kbs, odesílání 190-120kbs, průměrná odezva je bídná okolo 300ms.

mám nejlevnější 4g tj. 250kbs

nechápu proč k anténě, kterou t-mobile dává k modemu -má zisk 7db - je kabel s konektory na kterém je ztráta 5,5 - 6db??

kasak

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

ja mam T-Mobile 4G basic 256 a furt mi to jede pres 200 , limit jsem jeste nevycerpal

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<b><i><span class="t-blue">27.12 2006 ja sem si poridil INTERNET 4G,tarif premium tejden to litalo 500-950kbps ale posledni dva dny to je sotva 200kbps sekundove to obcas vylitne az 2000kbps ale to jse mi povedlo kdyz to jelo,jsem byl zrejme sam na sektoru vylitlo to na 4856kbps coz je jak zkuseni je zhruba max mozna rychlost(na BTSce je clovek sam ale je to jen sekundova zalezitost). ale co me zarazi je UPLOAD ten je ted neuveritelne stabilni a nadrumerny vesmes 300kbps ale maxima jelo i 5 minut 600kbps...... jak jste na tom vy jsem kousek od Karlovych Varu. p.s. tady je nedostatek modemu lidi moc pripojenych asi nebude jen u me ve meste vim o trech... 16000tis obv.jestli je pretizena sit tak tomu neverim podle rychlsti na jednu BTS v okruhu 25km by to bylo cca 30 lidi s tar. Premium.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak já mám Premium.... a jsem s ním navísost spokojen.... jen poslední dobou se poněkud zhorčil ping až trojnásobně.... :( Ale s rychlostí jsem naprosto spokojenej. Rychlost se pořád pohybuje na 100kB/s a při stahování rychlost vyspupá běžně na 125kB/s. Upload je taky super běžně je kolem 50kB/s v noci se mi občas stane že upload je na stejné urovni jako down, teda na urovni 1Mbps :)

A takto to mám 24/7

Mám k modemu externí anténu ;), kterou jsem dostal jako dárek zdarma :)

A dokonce se mi párkrát stalo že mi špatně počítali FUP... Takže já jsem ze 4G naprosto spokojen.....

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Prosim, poradte. Mam 4G zhruba mesic, donedavna to svistelo ukazkove 1Mbit, download kolem 120kb/s. Ted mam jiz pres tyden problem se stahovanim dat, nejede to bud vubec, nebo max. 5kb/s, cili uroven porevolucniho dialupu. FUP jsem urcite nepreslehnul, nemam jim tu PICMICi hodit na palici? Spojeni zamrzne uplne na nulu v okamziku, kdy se pripojim na eMule, nebo DCplusplus k jakemukoliv serveru. Krom toho, ze od nikoho nemam sanci touto rychlosti nic stahnout (funguje jen upload a jeste nic moc), tak ani nenactu zadnou web stranku. Jakmile ukoncim peer to peer klienta, okamzite se vse rozjede na slusnou rychlost (pres WWW). Nemam jen neco chybne nastavene softwarove? Donedavna slo vse bez problemu. Mam tarif Premium. Jen jim tam nechci zacit vykladat, ze mi nejdou stahovat filmy a dalsi nelegalnosti, chapete...I kdybych presahnul FUP, pocitadlo mi ukazuje cca 8,5Gb od ZACATKU porizeni sluzby, tak uz jsem tyden v novem zuctovacim obdobi, takze tim to byt nemuze, diky. Ted zrovna to vypada takhle:21.03.2007 23:52

Download: 264.78 kbit/s (33.10 kB/s)
Upload: 24.60 kbit/s (3.08 kB/s)

I kdyz tady nemam moc dobry signal, ale tim to neni. Doma jsem na kopci na Libusi, kde je super silny signal a chova se to stejne. Poradte, jestli mate podobnou zkusenost. Diky vsem

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mam 4G od t-mobile. 256 kbs s mesicnim tarifem 1GB. Kdyz to bezi na tech 256 tak je to v realu tak tech 200 a je to pohoda uplne me staci. Ale 1 GB limit vycerpam vzdy hend prvni tyden (nejsem zadnej stahovac, normalni brouzdani, par videi na youtube, maily a 1 GB je za tyden pryc). Pak to skrouhnou udajne na 64 kbs, a ZDE JE PROBLEM. ve skutecnosti to pak strasne kolisa, rychlosti jako 8 a mene kbs jsou normalni. WWW stranky se ani nedoctou do konce, proste se zastavi prenos, mozila ale stale ukazuje ze ceka na data. Musim dat &quot;stop&quot; a &quot;obnovit&quot; aby se stranky docetla do konce. Kdyz pisu na t-mobile tak jen odpovidaji ze nic negarantuji. Je to fatk horsi nez dialup, jeste ze clovek nemusi sledovat minuty. Znamej rika ze to muze byt v nastaveni TCP jak posila pakety a jejich timeouty, jenze hrabat se nekde v registrech se me zrovna moc nechce... Ruzne TCP optimizery to vzdy jen zhorsily.

 
od kaper
příspěvků: 54
IP: (zobrazit)

nejede to a odpoved je jednoducha, protoze TMobile blokuje PORTY NA P2P.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

256 b/s (ne kb/s, ale opravdu b/s) tedy 200x pomalejsi nez dialup, tak to uz je tedy fakt sila.... kdyz jedu normalne 256 kbs tak je vse v pohode, ale jakmile po 1 GB poadne FUP na jimi rikane 64 kbs, tak jsou rychlosti jen 32 kbs a mene, az tech zminovanych 256 bs (opravdu ne kilobitu ale jen bitu). Navic strasne ztracenych paketu, vyprsene timeouty... by me zajimalo jako technikou ten FUP uplatnuji, jeslti jen zahazuji pakety tak jsou to teda pekni diletantni.

 
Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.