od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravím jaké doporučite připojení v teto lokalitě: Zlín- MAlenovice. Přistěhoval jsem se před pul rokem. Ale jak si všimam tak tady okolo jsou sami duchodci(80%) Takže se mi nepodaří sehnat nikoho kdo by šel třeba do inextu /minimalně 2.uživatel/ apod. co maji provideri.Prosím o radu |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Pokud máte v baráku kabelovku (Karneval), a to je v Malenovicích na sídlišti téměř všude, vřele doporučuji. Jedu na na ní již dva roky a nemám nejmenší problémy. Pouze jeden hodinový výpadek i s TV. :lol: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravím, v průběhu srpna se stěhujeme do Malenovic, ulice Husova. Má někdo nějakou zkušenost s linkou sprint od Avonetu, příp. od jiných poskytovatelů? Zjišťuju ještě další možné alternativy ke Karnevalu. Dík. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ZdraVím Tě "sousede" ja mam zapojeny Karneval je skvěly akorat mě na něm vadi cena a jejich FUP. Co se Týče Avonetu tak tady byl minuly tyden jejich technik a zjistoval situaci kdo ma zajem. Takže by bylo dobre se snimi spojit a řict co a jak. Jinak samozdřejmě pokud se to uskuteční a budou 3 zajemci tak by byl idealni ten avonet. Nic jineho tady nepripada v uvahu všude chtěji vice jak 5 uživatelu. Jěště zkus www.tecovice.net zda se ti bude libit. Ale řikam Avonet se mi líbí moc i když je tam agregace ale stale se to da. Klidně se ozvi sousede;) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Malen:03.08.2006 16:06</legend>Zdar "sousede" ja mam zapojeny Karneval je skvěly akorat mě na něm vadi cena a jejich FUP. Co se Týče Avonetu tak tady byl minuly tyden jejich technik a zjistoval situaci kdo ma zajem. Takže by bylo dobre se snimi spojit a řict co a jak. Jinak samozdřejmě pokud se to uskuteční a budou 3 zajemci tak by byl idealni ten avonet. Nic jineho tady nepripada v uvahu všude chtěji vice jak 5 uživatelu. Jěště zkus www.tecovice.net zda se ti bude libit. Ale řikam Avonet se mi líbí moc i když je tam agregace ale stale se to da. Klidně se ozvi sousede;)</fieldset> Na prvním místě bych doporučil i2net (www.i2net.cz), který je ve Zlíně, Malenovicích i širokém okolí. Cenou a dle mých zkušeností (i mých známých) i kvalitou nemá konkurenci = 190 Kč za půlmegabit ... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Sherlock:27.09.2006 13:41</legend><fieldset><legend>Malen:03.08.2006 16:06</legend>Zdar "sousede" ja mam zapojeny Karneval je skvěly akorat mě na něm vadi cena a jejich FUP. Co se Týče Avonetu tak tady byl minuly tyden jejich technik a zjistoval situaci kdo ma zajem. Takže by bylo dobre se snimi spojit a řict co a jak. Jinak samozdřejmě pokud se to uskuteční a budou 3 zajemci tak by byl idealni ten avonet. Nic jineho tady nepripada v uvahu všude chtěji vice jak 5 uživatelu. Jěště zkus www.tecovice.net zda se ti bude libit. Ale řikam Avonet se mi líbí moc i když je tam agregace ale stale se to da. Klidně se ozvi sousede;)</fieldset> Na prvním místě bych doporučil i2net (www.i2net.cz), který je ve Zlíně, Malenovicích i širokém okolí. Cenou a dle mých zkušeností (i mých známých) i kvalitou nemá konkurenci = 190 Kč za půlmegabit ...</fieldset> je to teda pěkná fámá.díval jsem se na to a mají tam tyto paušály 190 Kč/měsíc |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ty limity jsi nějak opoměl,ne?pěkne na hovno |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>anonym z Otrokovic:25.10.2006 01:24</legend>ty limity jsi nějak opoměl,ne?pěkne na hovno</fieldset> Tak si kup garantovanou linku od Avonetu v pásmu 3,5GHz, dej za to 5000,- měsíčně a budeš to mít bez limitu. Mimochodem tobě je 15GB měsíčně málo? Ani karneval ti nedá víc za ty prachy. |
---|---|
od dissent příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | jej :D jsem si nevsiml jak stara je tahle diskuse :D .... jinac v dnesni dobe 15gb za mesic je opravdu malo :D ... tolik stahnu denne :D |
---|---|
od j4cker příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Mám návrh pro obyvatele Malenovic. Jestli se najde nejaky dobrak, ktery by byl ochoten sirit wifinou domaci net (nejaky od jineho provozovatele nez Avonet), tak ze bychom prispivali a mohli bychom se na nej pripojit. Z arealu CHMELNIK. |
---|---|
od martin76 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Sice je to už starší, ale když jsem hledal něco o i2netu, tak jsem se dostal sem.. Nevíte někdo, kdo je provozovatel té sítě a nějaké další info o něm? Nenašel jsem ani základní info, které by tam ze zákona mělo být (adresa provozovny, ičo, ...) na ČTÚ jsem dokonce nenašel ani registraci. Hledal jsem podle Špendlíka, který tam jediný je...a ten má i ŽL jen na: Předmět podnikání: Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení takže spíš jen montážník.. A na komunitní síť to taky moc nevypadá.. |
---|---|