od smazáno IP: (zobrazit) | Mám takový problém. Kamarád má adsl router D-link G664T a přes jednu zeď a vzdálenost zhruba 50m nechytám skoro nic. Velmi slabý signál. Mám Ovislink AirLive WL-8000 + anténa směrová Vanet 8db. Nechápu proč to nejde líp. Mohl by ste mi někdo poradit? Díky. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Mam antenu 10 dB (v pasmu 5 GHz) a primou viditelnost na AP asi 80 metru a signal mam 85%. Ty tym mas zed (-50%) + vzdalenost a slabsi antenu tak to mas OK. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jakou má ten tvůj kámoš anténu na tom dlinku?? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Dejvas</legend>Jakou má ten tvůj kámoš anténu na tom dlinku??</fieldset> diky takovym mastíkům je všecko kolem zahlušený, jen tak dál hoši, šup dp hypermarketu a nakupte si bezdráty!!!! :lol: :lol: :roll: :arrow: :idea: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>oja</legend><fieldset><legend>Dejvas</legend>Jakou má ten tvůj kámoš anténu na tom dlinku??</fieldset> diky takovym mastíkům je všecko kolem zahlušený, jen tak dál hoši, šup dp hypermarketu a nakupte si bezdráty!!!! :lol: :lol: :roll: :arrow: :idea:</fieldset> Jo jenze kdyz chce clovek s tim pomoct od nekoho c s tim umi tak se mu akorat takhle smejou.... z navodu clovek moc moudrej neni. :roll: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | to bube tou zdi jestli je to zelezobeton tak se nediv |
---|---|