od smazáno IP: (zobrazit) | Cau, mam takový problém s icq. Normálně se připojím a pochvíli(cca 10s) mi spojení spadne a nahodí to neoblíbenou žlutou kytku jakože connecting a už se to nepřipojí. Vyhodí to chybu č.124 ale na icq.com v Error number se nic převratného nedozvím. Připojení na sit ale nepadá a jede bez problému(www,skype,ftp). Zkousel jsem přeinstalovat icq i system, ale nic...pořed stejné. Připojení je přes ADSL... Budu vdecnej za jakoukoli radu, diky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zkus jinou verzi ICQčka, nebo jinej komunikační program fungující na stejný DB (Trillian, Miranda) 8) |
---|---|
od MMike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | vem QIP , www.qip.ru , cestina na www.cestiny.cz , spokojenost jak zelva :D nepada,jen neprijme od icq5 soubor...ale to sem poresil mailem dycky takze opet nenalezam nejake podstatne chyby... MMike |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj, mam dotaz. Nemuzu se prihlasit na svuj nick na icq, ale segra se prihlasi normalne. Nevite, co s tim? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ahoj, mam maly problem, teda vlastne dost velky. Nemuzu se pripojit na ICQ ucet, mam docela dlouhe heslo a najedno mi de napsat jen omezeny pocet znaku, takze posledni dva znaky meho hesla napsat nemuzu a tim padem me to ani neprihlasi :-( zkousela sem zaslat nove heslo na mail, ale zapomela sem, ze ho nemam v profilu nastavene... :-( poradite? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | No problém není na tvé straně , ale na straně ICQ serveru.ICQ je centralizovany a přetíženy.Zkus přejít na Jabber protokol , který je bez problému (server si vybereš kde chceš.A o ICQ přátele nepříjdeš , protože Jabber zvládá ICQtransport.Dobrým klientem je PSI.Pokud hodláš zůstat u ICQ změň si login server a změn si port 5190 na 443 |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zkus do hesla napsat jen prvních 8 znaků :-) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | stronkies email nemusis mit v profilu.Při ztrátě hesla se to posílá na email , který jsi uvedla při registraci ICQ účtu.Hlavně bacha na kontrolní otázku :-)když tak jsem na charonmsn@hotmail.com |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ahoj, poradí mi někdo jak je možné že mi zmizel jeden z kontaktů ze seznamu? může se někdo sám smazat v mém seznamu? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravim, pokud má někdo problém s tim že mu to nebere heslo zkontrolujte si jak je dlouhý. Qip mi třeba bral 10-místný ale QIP infium bral jen prvních 8 znaků z něj docela sem měl problém na to přijít páč když sem dal změnit heslo tak mi napsal i normální qip že ho mám špatný přitom sem ho předchvilkou psal abych se vůbec přihlásil. Prostě icq má hesla od 6-8 znaků a pokud ho máte delší a nebere vám to někde tak zajde prvních 8 znaků, díky:-) |
---|---|