Vypadávání USB

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ahojte, mám problém..mám internet přes ADSL od služby GTS novera. Velice často mi "vypadává" USB(na modemu přestává svítit zelené horní světýlko USB), takže mám problém třeba hrát hry po síti, protože se mi to vždycky sekne a musím počítač restartovat. Je to velmi nemilé, prosím každou dobrou duši, která mi poradí. Díky.

od smazáno

Kamarád měl stejný problém - po asi deseti minutách bezproblémového provozu mu zamrzl modem. Zkoušel jsem ten modem u sebe na compu a dělalo mi to taky. Tak jsme to reklamovali ( teda kamarád ) . Přišel borec z kabelovky s notebookem, připojil to a ejhle, půl hoďky to v pohodě šlapalo. Ještě jim naúčtoval dvě stovky za zbytečný výjezd.... No, kolega to zapojil tak jako předtím, a zase - deset minut a finito... ( btw měl novou instalaci XP po formatu HDD a funkční antivir a firewall... ). Až po pokecu si kolega uvědomil, že ten kabelář měl modem připojený ne přes USB, ale přes síťovou kartu..... Tak investovali do síťovky a teď už jim to jede celkem v pohodě.... Jinak mně při zkoušení modemu docela překvapila teplota kastle modemu - řek bych, že by to mohlo mít souvislost... po vypnutí a zapnutí modemu ( bez zásahu do compu ) to zase těch 10 minut šlapalo....

od pet007

Můžeš se o tom trošku víc rozepsat? Schází veškeré relevantní informace. Typ modemu, na jaké rychlosti se synchronizuje, na jaké platformě je ADSL zřízeno, počítač + USB (jaký chipset desky).....

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.