od smazáno IP: (zobrazit) | Potřebuji nějaké info o providerech bezdrátu v okolí ulice Krapkova, blízko nádraží Město, Olomouc Díky fšem |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Hlavně bych si rozmyslel zda chci jednou za čas (rozumej tak 1x za 2 měsíce přečíst jednoduchý E-mail bez příloh) pak lze vzít cokoliv. <u><b>Ale pokud chces využívat Net tak neber Optinet.</b></u> Naslibuje hory doly a není schopen zajistit ani stabilní prípojení na minimální zaručené rychlosti, má neustále problíémy s odezvou amám takový pocit, že mu o zákazníka jde jen když inkasuje instalační poplatek (nejspíš nevratný- pokud by byl vratný tak by asi většína zákazníků odelša v normální výpovědní lhutě) a navíc já blbec jsem předplatil s vidinou slevy celý rok. Na oplatku mám připojení jen náhodou 1. když není bouřka a zamračeno, to jsou asi atmosferické poruchy 2. když není moc hezky to asi selhávají jeich zařízení nebo spousta černoušku co drží připojení Optinet v chodu Nejsem od žádné konkurence, jsem jenom velice sklamaný zákszník který věřil, že malá firma muže být solidní. Dnes bych asi nejdřív propočítal, zda platby telekomu na skutečně rychlé stabilní připojení nebudou nakonec levnější než často žádné připojení za nízke poplatky pro OPTINET. Zdar-nazdar |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Anonymous</legend>Hlavně bych si rozmyslel zda chci jednou za čas (rozumej tak 1x za 2 měsíce přečíst jednoduchý E-mail bez příloh) pak lze vzít cokoliv. <u><b>Ale pokud chces využívat Net tak neber Optinet.</b></u> Naslibuje hory doly a není schopen zajistit ani stabilní prípojení na minimální zaručené rychlosti, má neustále problíémy s odezvou amám takový pocit, že mu o zákazníka jde jen když inkasuje instalační poplatek (nejspíš nevratný- pokud by byl vratný tak by asi většína zákazníků odelša v normální výpovědní lhutě) a navíc já blbec jsem předplatil s vidinou slevy celý rok. Na oplatku mám připojení jen náhodou 1. když není bouřka a zamračeno, to jsou asi atmosferické poruchy 2. když není moc hezky to asi selhávají jeich zařízení nebo spousta černoušku co drží připojení Optinet v chodu Nejsem od žádné konkurence, jsem jenom velice sklamaný zákszník který věřil, že malá firma muže být solidní. Dnes bych asi nejdřív propočítal, zda platby telekomu na skutečně rychlé stabilní připojení nebudou nakonec levnější než často žádné připojení za nízke poplatky pro OPTINET. Zdar-nazdar</fieldset> Zkus se podepsat a myslím že by to optinet vyresil. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Tak určitě se najdou i nespokojení s Optinetem, to je normální a nejde vyhovět všem. Hlavně pokud si někdo doma připojí na nejlevněší tarif více počítačů a představuje si že poběží všechny super. To prostě nejde. Rozumější lidi si alespoň pro více počítačů připlatí a pak je to úplně něco jiného. Všude funguje že za málo peněz málo muziky. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Anonymous</legend>Tak určitě se najdou i nespokojení s Optinetem, to je normální a nejde vyhovět všem. Hlavně pokud si někdo doma připojí na nejlevněší tarif více počítačů a představuje si že poběží všechny super. To prostě nejde. Rozumější lidi si alespoň pro více počítačů připlatí a pak je to úplně něco jiného. Všude funguje že za málo peněz málo muziky.</fieldset> Já jsem také u úplně jiné malé firmy a jsem taky hrubě nespokojen...klasika-výpadky,odezva monstrózní,.........až smlouva skončí,jdu k sice dražšímu,ale stabilnímu providerovi!!! Když si to přepočítám,100% se mi to vyplatí |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Mr.G</legend>Potřebuji nějaké info o providerech bezdrátu v okolí ulice Krapkova, blízko nádraží Město, Olomouc Díky fšem</fieldset> |
---|---|
od Pajan příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | a tak to ja ti zase doporucim optinet, jsem na optinetu cca rok, predtim jsem mel kde co pocinaje kabelovkou, pres select system az po optinet.. takze mam docela predstavu o cem mluvim.. pravda je tady dnes uz spousta provideru, hodne se jich za posledni dobu dost zlepsilo, tak ale abych dokazal ze optinet za to stoji, klidne se stav at vidis jak to beha v realu.. jinak nic neni obcas bez problemu... tak ale jeste jsem neslysel zakaznika optinetu ze by byl tak nespokojenej ze by presel nekam jinam.. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.kri.cz Spokojenost, solidní jednání, dobré přípojení za dobrej peníz!!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>pata</legend><fieldset><legend>Mr.G</legend>Potřebuji nějaké info o providerech bezdrátu v okolí ulice Krapkova, blízko nádraží Město, Olomouc Díky fšem</fieldset> mrkni na www.empecom.cz :arrow:</fieldset> jde vidět,že provideři slídí vnucují se všude,jinak ta společnost na kterou jsi dával odkaz mi při těch cenách připadá jako společenství židů |
---|---|
od vikin8 příspěvků: 12 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Alinnnnn</legend>www.kri.cz Spokojenost, solidní jednání, dobré přípojení za dobrej peníz!!!</fieldset> presne kri je dobra volba, odezva vytecna nikdy nejsou problemy a kdyz jednou za pul roku je tak jim zavolas a do pul hodiny prijedou a zacnou problemy resit, at je blizard nebo mlha tak to furt bezi krasne!! taakze <b><u>Check it!!!!!!!</u></b> |
---|---|
od kuldab příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Nedoporučuji Onyx 256Kb za 380kč agregace 1/8 = 32kb za 380kč |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | |
---|---|
od kuldab příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Navrc:06.12.2006 19:39</legend>No vidite ja jsem pripojen pres optinet a musim rict ze jsem zatim spokojen mam stabilni pripojeni. Bez problemu doufam ze si to nepokazi. Pripojeni jsem si delal sam tak mi odpadly poplatky za pripojeni coz me mile prekvapilo. Navrc</fieldset>No tak to jsme v téměř stejné situaci. Již od září mám také Optinet. Připojení jsem si také dělal sám. Mohu potvrdit že po mě nechtěli žádný vstupní poplatek. Jsem téměř spokojený bohužel sem tam web opravdu nejede tak jak by měl(zrovna teď ). Nicméně většinou jede tak na 70 až 80% slíbeného maxima což rozhodně převyšuje garantovanou rychlost. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Optinet bych nikomu nikdy nedoporucil, podivejte se na jejich forum na sekci technicke problemy... Toto je podle vas kvalitni poskytovatel? Jejich odpovedi na stiznosti mi pripadaji jako by to psalo nejake 5-ti lete dite. Po 2 mesicich jsem od nich musel prejit k jinemu poskytovateli a takove tahanice o rocni predplatne, ktere jsem blahove zaplatil jste jeste nezazili. Nyní mam ERKOR a za 4 mesice absolutne zadny vypadek, rychlost stabilne 1,9mb za 322kc ping maximalně 30 a to opravdu jen ojedinele... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Dobrý den zajímalo by mě jaké by jste mi doporučili připojení v obci Julčín okr. Litoměřice jestli by bylo možné bezdrátové připojení.Nemáme zavedenou pevnou linku Děkuji |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.