Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Připojení Zlín ?

Připojení Zlín ?

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ?

od smazáno

<fieldset><legend>Michal</legend>Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ?</fieldset>

Jaka lokalita ?

od smazáno

Zlín - Lesní čtvrť

od smazáno

<fieldset><legend>:20.05.2006 11:44</legend>Zlín - Lesní čtvrť</fieldset>

i2net (www.i2net.cz), andynet (andynet.wz.cz

od smazáno

<fieldset><legend>Michal:07.05.2006 22:05</legend>Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ?</fieldset>

A co na Pančavě, co je tam nejlepší? hlavně pro IP telefonii

od smazáno

A co pripojeni pres Wifi v Zelechovicich smerem na Zelene udoli - vice ci mene paseky, tam je nejake pokryti?

od smazáno

<fieldset><legend>Sherlock:27.09.2006 13:45</legend><fieldset><legend>:20.05.2006 11:44</legend>Zlín - Lesní čtvrť</fieldset>

i2net (www.i2net.cz), andynet (andynet.wz.cz</fieldset>

Dobrý den, tak už 3 týdny se snažím navázat kontakt s i2net a nic, andynet je jen privátní mezi kamarádama. Co mi doporučíte dalšího na Lesní čtvrť, našel jsem při vyhledávání sítí: inet L, mikronet, nivy ale nevím kde je kontaktovat, na netu jsem je nenašel.

Díky za odpovědi

od smazáno

ten i2net je na nic mě se taky neozvali!!!

od smazáno

i2net se ozve za dlouho:-) nejlepsi je jim primo zavolat bo majitel a zarizovatel vseho je hroznej blb kterej je udajne casove vytizeny.... nic nedela jenom serfuje na netu a na emaily a nove zakazniky kasle:))

od smazáno

JJ musí se mu zavolat, ale pak to už řeší rychle.

od smazáno

Adynet je pekny shit!!!stahovat jen vecer pripojeni nestabilni , sdilene, proste shit.

od smazáno

Necelý měsíc jsem klientem sítě i2net. Prozatím spokojenost, jak s připojením, tak s montáží i s jednáním. Doporučuji.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.