od smazáno IP: (zobrazit) | Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Michal</legend>Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ?</fieldset> Jaka lokalita ? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zlín - Lesní čtvrť |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>:20.05.2006 11:44</legend>Zlín - Lesní čtvrť</fieldset> i2net (www.i2net.cz), andynet (andynet.wz.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Michal:07.05.2006 22:05</legend>Můžete doporučit dobré WIFI připojení ve Zlíně ?</fieldset> A co na Pančavě, co je tam nejlepší? hlavně pro IP telefonii |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | A co pripojeni pres Wifi v Zelechovicich smerem na Zelene udoli - vice ci mene paseky, tam je nejake pokryti? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Sherlock:27.09.2006 13:45</legend><fieldset><legend>:20.05.2006 11:44</legend>Zlín - Lesní čtvrť</fieldset> i2net (www.i2net.cz), andynet (andynet.wz.cz</fieldset> Dobrý den, tak už 3 týdny se snažím navázat kontakt s i2net a nic, andynet je jen privátní mezi kamarádama. Co mi doporučíte dalšího na Lesní čtvrť, našel jsem při vyhledávání sítí: inet L, mikronet, nivy ale nevím kde je kontaktovat, na netu jsem je nenašel. Díky za odpovědi |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ten i2net je na nic mě se taky neozvali!!! |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | i2net se ozve za dlouho:-) nejlepsi je jim primo zavolat bo majitel a zarizovatel vseho je hroznej blb kterej je udajne casove vytizeny.... nic nedela jenom serfuje na netu a na emaily a nove zakazniky kasle:)) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | JJ musí se mu zavolat, ale pak to už řeší rychle. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Adynet je pekny shit!!!stahovat jen vecer pripojeni nestabilni , sdilene, proste shit. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Necelý měsíc jsem klientem sítě i2net. Prozatím spokojenost, jak s připojením, tak s montáží i s jednáním. Doporučuji. |
---|---|