od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Ahoj, jaky provider je podle vas nejvic vstricny a neuplatnuje omezeni na P2P, potom treba ruzne pokuty apod? Nasel jsem treba Metronet, Eri Cesky bezdrat a dalsi. Jen u Metronet ctu, ze ma samou ruzne pokutu a jeste dodatek ve smlouve: Služby, a to v míře a dle pokynů technika Poskytovatele neužívat programy šířící spam a spyware. Poskytovatel si v případě nutnosti vyhrazuje právo na odpojení Zákazníka od sítě METRONET a sítě Internet, z jehož počítače se šíří virus, spam a další datové toky zahlcující nadměrně síť. To znamena ze mi treba Metronet nebo ten kdo toto uvadi ve smlouve, klidne odpoji internet, pokud treba stahnu 1TB dat mesicne a uploadnu rekneme 500GB? A kolik dat je nadmerne vytizeni site treba? :) Je to kdyz za mesic celkem projedu treba 1TB dat, 2TB...? Tohle bych rad trochu zjistil od nekoho zkuseneho. Dekuji. |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 495/206 Poskytovatel: PODA | A odkud jste? |
---|---|
od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Praha - Zizkov A jeste bych dopsal jednu zajmavost, co se nikde casto neuvadi a to jak ma ISP resen proj treba do Cetinu? :) vyresene redundantni propojeni do CETINu, neni chybou CETINu, kdyz s nim ISP ma jen jeden propoj v jedne lokalite. To se ukazalo nyni pri vypadku xDSL sluzeb, proste cast lidem to nejelo a cast jo diky problemu na IP boxu nebo kde to bylo. |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 495/205 Poskytovatel: PODA | Tak tady bych poprosil ulici a číslo domu, pokud se nacházíte poblíž Jarova.Tam by jste totiž mohl mít připojení od PODY. |
---|---|
od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Jo ty to myslis na overeni internetu, ale to jsem nechtel, protoze PODA tam tezko neco doda :D Stejne jako UPC nebo jine. mozne je jen VDSL :) |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 495/206 Poskytovatel: PODA | Těžko něco dodá? Na to jste přišel jak? |
---|---|
od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Protoze se to uz zkouselo a resilo :) Ne primo teda s kazdym providerem, ale chtel bych videt jak to nekdo udela :) klidne zkuste prosim, budu velice rad pokud jste ale provider? a muzete zavest primo internet? a i rychlejsi nez 100Mb/s? |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 495/206 Poskytovatel: PODA | Můžu, ale potřebuji tu adresu, abych vám byl schopen říct něco přesného. 730 431 108 |
---|---|
od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Poslal jsem ji jako PM zpravu, pokud najdeme reseni, klidne, mam zajem. |
---|---|
od vsechnovim příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Zdravim, toto me take u METRONETu zajimalo a bylo me od nich vysvetleno, ze je to pojistka, aby mohli odpojit lidi od kterych se siri skodlivy obsah - maji napadane pocitace a siri se od nich DDoS a dalsi blbosti. Za celou dobu jsem nemel problem a to take hodne stahuji. Hledal jsem, zda si nekdo na toto na internetu stezoval a nic nenasel. Navic smlouva je na dobu neurcitou a kdyby to udelali a nemeli k tomu duvod muzes hned pryc k jinemu ISP.Ja jsem s METRONETem spokojeny! Treba co byl nyni vypadek se jich nedotknul, maji dva propoje do CETIN. |
---|---|
od jackfrost6 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | tak lepsi asi ten Metronet bude, 365internet ma docela vypadky. Nesel vubec tu dobu a ted zase v noci vypadek. Pokud ma nekdo online TV tak uvidi houby :D |
---|---|
od jurasekcz příspěvků: 7 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 93,3/9,52 hodnocení reakce: 1 | Co mám Metronet přes Cetin, tak jsem taky neměl výpadek. |
---|---|