od internet105 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 9,41/20,0 | Dobrý den, právě teď jsme u internetového poskytovatele Chacharnet což je hrůza a děs a chtěl bych se zeptat jak to je s Vodafonem jako poskytovatelem je dobrý či špatný ? |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 494/205 Poskytovatel: PODA | Ostrava Poruba? Není tam možnost připojení od PODY? |
---|---|
od internet105 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 9,41/20,0 Poskytovatel: ChacharNet | No je ale nevím jestli je Podá dobrá či horší jak Chacharnet zrovna teď mám objednaný internet od Vodafonu takže uvidím |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 494/206 Poskytovatel: PODA | Tak PODA v Ostravě funguje 24 let, Já mám tarif 350/100Mbs jak to běhá vidíte pod mým nickem. Mám k tomu i TV a platím 540,- Kč/měs. Od Vodafonu - UPC jsem utekl před rokem a už bych se k nim nikdy nevrátil. Vy teď dostanete internet za 399,-Kč, ale za půl roku to bude minimálně 600,-. Vemte rozum do hrsti. Pořád můžete odstoupit bez sankcí. |
---|---|