od yearling příspěvků: 2 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 72,2/86,9 Poskytovatel: Vodafone | Zdravím, po delší době jsem zavítal na rychlost.cz a mám následující dotaz - připomínku: Na stránce s měřením rychlosti není možná změna poskytovatele, resp. mi to v mém případě nabídne pouze Vodafone. V praxi jsem připojen přes WiFi lokálního (spíše regionálního) providera, který je sice připojen na páteř Vodafone, ale přece jen je to jeho síť a dříve bylo možné ji bez problémů nastavit (Internetové připojení Chrast a okolí). Kromě toho zmizela mnou psaná slovní hodnocení providerů, resp. je tam pouze počet hvězdiček u jednotlivých oblastí. |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 27,4/12,2 Poskytovatel: PointNET hodnocení reakce: 1 | Také zdravím, váš poskytovatel tu nejspíše není , nebo nemá řádně vyplněný IP rozsahy a nepoužívá u svých klientů správný reverzní záznam (hostname) host 31.30.70.xxx xxx.70.30.31.in-addr.arpa domain name pointer cst2-70-xxx.cust.vodafone.cz. Takže tam je vodafone, protože ho dle hostname máte. Stejně tak i ip dle RIPE datábáze ukazuje pouze na vodafone. inetnum: 31.30.0.0 - 31.30.255.255 netname: CZ-OSKARMOBIL-20110315 remarks: Vodafone Czech Republic a.s. mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT org-name: Vodafone Czech Republic a.s. org-type: LIR address: Vodafone Czech Republic a.s. address: namesti Junkovych 2 % Information related to '31.30.0.0/16AS16019' route: 31.30.0.0/16 descr: Vodafone Czech Republic a.s. origin: AS16019 Ohledně hodnocení, bohužel, došel jsem k závěru že texty jsou špatné. Každá x tá recenze byla jen snůškou urážek a lží, dost věcí nebylo možno ani ověřit a nemohl jsem být v roli soudce bez důkazů. Tj pokud někdo tvrdil, "servisní technik pořád něco sliboval a nic neopravil", či "firma je neschopná", "internet neustále pádá". Je to firmu poškozující tvrzení, které nemohu ověřit a přesto za to mohu nést odpovědnost. Hvězdičky jsou bezpečnější a funkční též. |
---|---|