od juchajd příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 21,7/1,81 Poskytovatel: T-MOBILE | Ahoj odborníci ... nevím co jsem provedl, ale nejde se mi přihlásit do nastavení přes web 192.168.0.1 (1.1) nefunguje. Včera fungovalo. Nevíte co s tím ? wps resset proveden |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 25,5/12,3 Poskytovatel: PointNET | Napiš jakou máš na svém počítači lokální IP adresu (v cmd by to mělo být "ipconfig /all") a případně doplň masku sítě (bude pravděpodobně 255.255.255.0) |
---|---|
od juchajd příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 21,7/1,81 Poskytovatel: T-MOBILE | IP: 169.254.29.88 |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 25,5/12,3 Poskytovatel: PointNET | No to vypadá podezřele. Tato IP se nezdá být IP přidelená routerem (DHCP). Doporučil bych zkontrolovat kabeláž, zda je vše propojeno jak má být, či zda není kabel poškozen. Případně znova reset. |
---|---|
od juchajd příspěvků: 3 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 21,7/1,81 Poskytovatel: T-MOBILE | možná už vím ... tento router je druhý v řadě a chtěl jsem jej nastavit jako switch ... tudíž jsem vypnul DHCP , ale asi jsem někde udělal chybu ? |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 25,5/12,3 Poskytovatel: PointNET | V tom případě bych v tom "průchozím routeru" / tj zamýšlenem switchy nezapojoval eth kabel do WAN portu ale do stejného portu jako běžná koncová zařízení. Ale neívm, nikdy jsem si z routeru switch nedělal. |
---|---|