Rychlost.cz Fórum Síťový hardware linksys WET 54G v.2

linksys WET 54G v.2

linksys WET 54G v.2

Síťový hardware
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím, mám připojení do netu přes linksys WET 54G v.2 a uvažuji o jiném připojení, takže mi linksys zbude. Dá se na něm postavit WiFi síť, tak 3 - 10 PC ? Osobně si myslím, že ne, ale raději se ptám.

Díky LLD

od MMike

<fieldset><legend>lld</legend>Zdravím, mám připojení do netu přes linksys WET 54G v.2 a uvažuji o jiném připojení, takže mi linksys zbude. Dá se na něm postavit WiFi síť, tak 3 - 10 PC ? Osobně si myslím, že ne, ale raději se ptám.

Díky LLD</fieldset>
soudluzi kontlolni otáška :lol:
ploč by to jako nešlo...že...

melo by to jit , hypoteza rika... prdnout lepsi antenu a uz to frci....presny postup nevim,sam se chystam na prvni spoj pokusem v blizkych dnech ale zkus zalaborovat a uvidis...

MMike 8)

od smazáno

<fieldset><legend>MMike</legend><fieldset><legend>lld</legend>Zdravím, mám připojení do netu přes linksys WET 54G v.2 a uvažuji o jiném připojení, takže mi linksys zbude. Dá se na něm postavit WiFi síť, tak 3 - 10 PC ? Osobně si myslím, že ne, ale raději se ptám.

Díky LLD</fieldset>

melo by to jit , hypoteza rika... prdnout lepsi antenu a uz to frci....presny postup nevim,sam se chystam na prvni spoj pokusem v blizkych dnech ale zkus zalaborovat a uvidis...

MMike 8)</fieldset>
To MMike :

Budeš to zkoušet s tím samým rádiem nebo s nějakým jiným ? Na laborování nemám potřebný hardware, a odpověď z jiných zdrojů je pro změnu opačná. :cry:

LLD

od MMike

<fieldset><legend>lld</legend><fieldset><legend>MMike</legend><fieldset><legend>lld</legend>Zdravím, mám připojení do netu přes linksys WET 54G v.2 a uvažuji o jiném připojení, takže mi linksys zbude. Dá se na něm postavit WiFi síť, tak 3 - 10 PC ? Osobně si myslím, že ne, ale raději se ptám.

Díky LLD</fieldset>

MMike 8)</fieldset>
To MMike :

Budeš to zkoušet s tím samým rádiem nebo s nějakým jiným ? Na laborování nemám potřebný hardware, a odpověď z jiných zdrojů je pro změnu opačná. :cry:

LLD</fieldset>
ops... :oops:

nebudu,bohzel...ja ted laboruji s 2x Dlink 900

takze asi moc nepomuzu,sorry..ackoliv pokud ma nekdo v okoli &quot;svobodne&quot; AP - s kterym by se do tve site moh zkusit pripojit proc to nezkusit ze...je to celkem snadny ukon nepletu li se...

MMike 8)

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.