od awaxx příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Zdravím! Brzy se budu stěhovat do nového domu a zjišťuji jednu velmi nemilou věc. Žádná větší společnost neposkytuje na této adrese internet víc jak 20Mb/s (což nebude kabelová přípojka). Jak mám ve věci postupovat? Jak zajistit ve 21. století uprostřed Ostravy internet do domu? Společnosti mi odpovídají, že mi nemůžou pomoct. Děkuji za odpověď! |
---|---|
od ijacek3 příspěvků: 63 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 420/175 Poskytovatel: PODA hodnocení reakce: 1 | Nejspíš jste v historiské zástavbě a tudíž tam bude jenom Cetin neboli Telekom. 20Mbs po kabelu je v tomto případě naprosto realné. Viz: https://zrychlujemecesko.cz/mapa-pokryti?gclid=EAIaIQobChMIyZqAk7zM2wIVhY6aCh0dIQtKEAEYASAAEgI8D_D_BwE na tomto odkazu si můžete zadat adresu a najdete všechny poskytovatele, kteří v místě nabízejí připojení, ovšem všichni stejně rychlé. Pak bych zkusil oslovit firmu PODA (z Ostravy) která spouští 5G síť, jestli plánují obsadit i centrum Ostravy. |
---|---|
od smazáno příspěvků: 53 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 15,2/6,46 | jo ha ha 20mbps po adsl ? ha ha to je vtip hlavně v ostravě ! |
---|---|