Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení mam totalnni problem s uploadem nic neodešlu

mam totalnni problem s uploadem nic neodešlu

mam totalnni problem s uploadem nic neodešlu

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

mam totalni problem nemužu odeslat nic email nic a budu rad kdyz se mi podari odeslat aspon toto :temer nic se mi nedari odeslat email,do vetsinmy diskuznich for atd. ale pres icq pošlu i soubory o velikosti 5mb možna i vic to jsem neskoušel mam internet od našeho (4 krat rychlejšiho) nebo to bylo pomalejšiho telecomu diky všem za rady

od H2SO4

<fieldset><legend>jsem velky anonym</legend>mam totalni problem nemužu odeslat nic email nic a budu rad kdyz se mi podari odeslat aspon toto :temer nic se mi nedari odeslat email,do vetsinmy diskuznich for atd. ale pres icq pošlu i soubory o velikosti 5mb možna i vic to jsem neskoušel mam internet od našeho (4 krat rychlejšiho) nebo to bylo pomalejšiho telecomu diky všem za rady</fieldset>

no tak toto nechapu tady sem aji odeslal stižnost aji jsem se zaregistroval a skoro na žadnem foru mi to nejde to je blbost prosim pomoc

od smazáno

Ten samy problem se resil dneska. Po tom co cesky telecom zrychlil zdarma moje adsl pripojeni, neslo uploadovat. Vyresilo to stazeni novych ovladacu na modem (sagem 840 usb) a potom jeste nastaveni PPPoE llc encapsulation. :)

od smazáno

<fieldset><legend>jsem velky anonym</legend>mam totalni problem nemužu odeslat nic email nic a budu rad kdyz se mi podari odeslat aspon toto :temer nic se mi nedari odeslat email,do vetsinmy diskuznich for atd. ale pres icq pošlu i soubory o velikosti 5mb možna i vic to jsem neskoušel mam internet od našeho (4 krat rychlejšiho) nebo to bylo pomalejšiho telecomu diky všem za rady</fieldset>

Mel jsem ten samý problem s ADSL až po návště telecomu na Olšanské se začalo něco řešit a byl to problém v softvaru dodaveném s ADSL modemem a OS Mileniem z TELECOMU poslali samo rozbalovci soubor a rychlost se zvýšila Ale nezvíšila se jemy proklamovanou rychlost a jen na 124 /64 Jsou to jen podvodníci co platí drahou televizní reklamu a skutek utek

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.